Gönderen Konu: 2000 greft dhi genel sıklaştırma ekimi 22/10/2019 Serkan Aygın klinik  (Okunma sayısı 11269 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Tepe ve süreç için evet çok başarılı maşallah diyelim
Global Moderator

Mustang

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Tepe ve süreç için evet çok başarılı maşallah diyelim
Eyvallah kardeşim, bir yıla kadar ekilenlerin hepsi çıkınca baya farkedecek gibi inşallah 🙏🏻

Zach84

• Jr. Member
  • **
1.70 ve uzeri uzunsan bu ekim sana yeter diye dusunuyorum

Mustang

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar merhaba, operasyonun 6. ay fotoğraflarını paylaşıyorum. Özellikle 5. Aydan sonra dökülme arttı fakat son bir haftadır durdu. Bugün itibariyle xpecia kullanmayı bıraktım. Bundan sonrası için takviye olarak ne kullanacağımı bilmiyorum. Kullanacağımdan da emin değilim. Takviye olarak kullanılan şeylerin yan etkileri oluyor.

Mustang

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Diğer fotoğraflar

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
Gülle gülle tarayin kardeşim  xpecia  devam et  12

Mustang

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Gülle gülle tarayin kardeşim  xpecia  devam et  12
Teşekkür ederim kardeşim, devam etmeyi düşünmüyorum çünkü ciddi yan etkileri oldu bende. Zaten günde 2 defa ile başlamıştım, sonra günde bir defa, son olarak da 2 günde bir defa ile süreci noktaladım.

Kell Bill

• Full Member
Xpecia yeni çıkacakl köklerin beslenip gelişmesi için iyi bir takviye ama daha çıkacak kök yoksa bencede kullanma şahsen bende altıncı ayda bırakacağım

Mustang

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Xpecia yeni çıkacakl köklerin beslenip gelişmesi için iyi bir takviye ama daha çıkacak kök yoksa bencede kullanma şahsen bende altıncı ayda bırakacağım
Ön bölgenin çıkış süreci 12 ay, tepe bölgesinin 18 ay olarak tespit ediliyor. Xpecia vb ürünlerde ilaç olmadığı, gıda takviyesi olduğu ve hiçbir yan etkisinin gözlemlenmediği yazıyor ama bu doğru değil. Xpecia güçlü bir takviye elbette ama dediğim gibi bende ciddi yan etkisi olduğu için daha fazla kullanmak istemiyorum. Araştırmalara devam ediyorum. Saçları güçlendirmek için şampuan, doğal besinler, bitkisel kür vs. bu süreçte kullanmayı düşünüyorum.

vetakademisyen

• Full Member
Teşekkür ederim kardeşim, devam etmeyi düşünmüyorum çünkü ciddi yan etkileri oldu bende. Zaten günde 2 defa ile başlamıştım, sonra günde bir defa, son olarak da 2 günde bir defa ile süreci noktaladım.
ne gibi yan etkileri oldu ben propecia kullandım ilk başlarda onun yan etkisi olmuştu ama günde 2 tablet xpecia kullanıyorum herhangi bir etki gözlemlemedim.

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Serkan hoca da çok seyrek sıklaştırma yapmış ona rağmen sonuç hiç tahmin edemeyeceğim kadar güzel olmuş hayırlı olsun

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
zayıf donör ve ince saç telleri ile gayet güzel bir görüntü elde edilmiş 6 ay için

cpecia yerine bir 6 ay daha finasterid kullanırsan ya da xpecia yı bırakma 12 ayakadar kullan desteklemen saç cınsıne göre önemli diye düşünüyorum süreç sonuna kadar saçların kalınlaşması açısından
Global Moderator

Mustang

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
ne gibi yan etkileri oldu ben propecia kullandım ilk başlarda onun yan etkisi olmuştu ama günde 2 tablet xpecia kullanıyorum herhangi bir etki gözlemlemedim.
Kullanmadan önce de okumuştum isteksizlik gibi yan etkileri olduğunu ama pek fazla ciddiye almadım çünkü sık görülen bir etki olmadığını, genel olarak görülseydi tavsiye edilmezdi ve çok fazla kullanan olmazdı diye düşündüm. Ancak kullandığım süreçte bu etkileri ben de gördüm ve daha fazla devam etmeye karar verdim.

Mustang

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Serkan hoca da çok seyrek sıklaştırma yapmış ona rağmen sonuç hiç tahmin edemeyeceğim kadar güzel olmuş hayırlı olsun
Teşekkür ederim kardeşim, evet çok seyrek bir ekim oldu hatta ben halen şüpheliyim 2000 kök ekildiğinden, şu ana kadar fena değil süreç iyi gidiyor, umarım ilerleyen süreçte daha iyi duruma gelir.

Facebook Twitter Instagram