Gönderen Konu: 2000 greft dhi genel sıklaştırma ekimi 22/10/2019 Serkan Aygın klinik  (Okunma sayısı 11266 defa)

Mustang

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
4. Gün ve 2. Yıkama sonrası durum

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
İnşallah firesiz ekilenlerin hepsi çıkar. Planlama gerçekten güzel yapılmış.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Mustang

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Kod: [Seç]
17 Teşekkür ederim dostum, inşallah sonuç iyi olur

Mustang

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
İnşallah firesiz ekilenlerin hepsi çıkar. Planlama gerçekten güzel yapılmış.
Teşekkür ederim dostum, inşallah sonuç iyi olur.

Mustang

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
İlk ekim yaptırdıgınız yer donörü mahvetmiş. Yazık birde acıbadem olacak
Aynen kardeşim aslında bu iş ekip işi hastane adı marka vs işi değil, o dönemde Dr. Çağatay Sezgin ekim yapıyordu Adana  Acıbademde, o yüzden güvendim ama sonuç ortada donör bu hale geldi.

Mustang

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar 2000 kökten çok daha az ekim yapıldığı kararına vardım, sizin fikirleriniz nedir?

Mustang

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Sertifikadaki sayılar bence gerçekçi değil

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
bence o kadar geniş alana ragmen 2000 kökten bile fazla duruyor

normalde sana kolay kolay ekım yapılmaz donörünü biçmişler ona ramen güzel işçilik çıkarmışlar

zaten en başındanda söyledim çok şey bekleme sonuctan ancak daha ıyı bır gorunum olabılır memnun kalırmısın bılmem tabi.
« Son Düzenleme: 29 Ekim 2019, 19:36:46 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
2000 greft vardır normalde bu sayıyı sadece ön çizgi ve şakaklara ekiyorlar.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Mustang

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Şöyle ki sadece tepe bölgesine 1369 kök ekildiği söylendi. Ancak fotoğrafı yakınlaştırıp kabuklu kökleri tek tek işaretleme suretiyle 300 tanesini saydım ve gerisini saymaya gerek olmadığını düşündüm çünkü işaretlenen alanda 1300 küsür kök yok. Evet alanın genişliği aşikar ama bu geniş alanda inanıyorum ki 1369 kök olsa daha farklı olur. Umarım yanılıyorumdur ama bu konuda zor ikna olacağım gibi görünüyor.

Mustang

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Bugün 7. gün ve yıkama sonrası durum

thinkingme

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
2bin greft büyük bir sayı değil bu alan için. ve her kök büyük kabuk tutmuyor. 300 greft dediğin yerde saymadığın çok greft var.
Yerinizde olsam 2k grefti sadece öne veya arkaya atardım.

Mustang

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
2bin greft büyük bir sayı değil bu alan için. ve her kök büyük kabuk tutmuyor. 300 greft dediğin yerde saymadığın çok greft var.
Yerinizde olsam 2k grefti sadece öne veya arkaya atardım.
Zannetmiyorum ama umarım dediğin gibidir dostum, Serkan hocanın kendi bu şekilde planladı ve ön orta kısma 600 tepeye 1400 dedi ve bu şekilde yapıldı.

Mustang

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Bugün 10. gün. Dün yıkadıktan sonra kabukların bir kısmını döktüm. Nemli kalması için yıkama sonrası kuru saça pharmaozon losyon sürüyorum bir kez diğer yıkamaya kadar nemliliği devam ediyor. Ayrıca dün itibariyle pharmaton vitamin takviyesi olarak kullanmaya başladım. Başka birşey kullanmıyorum. Yıkamadan önceki durumum, yıkama sonrasında da paylaşacağım.

Facebook Twitter Instagram