Gönderen Konu: 2000 greft dhi genel sıklaştırma ekimi 22/10/2019 Serkan Aygın klinik  (Okunma sayısı 11264 defa)

Mustang

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar merhaba, 22/10/2019 tarihinde İstanbul Serkan Aygın Klinikte 1400 saç+600 sakaldan olmak üzere toplam 2000 kök dhi yöntemiyle genel sıklaştırma işlemi yapıldı. Daha önceden 2015 yılında Adana Acıbadem hastanesinde 2920 greft fue operasyonu yaptırmıştım. Gidişatı düzenli olarak paylaşacağım, değerli yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

Mustang

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Diğer ekim öncesi fotoğraflar

Mustang

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ekim sonrası fotoğraflar

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun donör baya zayıf mış kardeşim ekim güzel kaliteli ama sayı alana göre tatmin eder mi sanmıyorum daha iyi bir görüntü oluşur tabi merkez elinden gelen en iyi planlamayı yapmış senin için. Geçmiş olsun.
Global Moderator

Mustang

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Teşekkür ederim kardeşim, evet donör zayıftı daha önceki operasyonda baya hırpalanmıştı o yüzden dikkatli bir şekilde alım yapıldı sonuç belki fazla tatmin etmeyecek ama daha iyi bir görüntü olacağı kanaatindeyim

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Teşekkür ederim kardeşim, evet donör zayıftı daha önceki operasyonda baya hırpalanmıştı o yüzden dikkatli bir şekilde alım yapıldı sonuç belki fazla tatmin etmeyecek ama daha iyi bir görüntü olacağı kanaatindeyim

Anladım bende aynı şekilde düşünüyorum hayırlısı olsun.
Global Moderator

Mustang

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
İlk yıkama günüm yarın ama bugün losyon sürdüm nemli kalması için, o esnada bir kök geldi elime acaba bu normal mi şok dökülme felan mı yoksa tutmayan bir kök mü merak ediyorum

ahmetrts

• Hero Member
Elime geldi derken ovalama mı yapıyorsunuz anlayamadım elinizi verma sebebinizi ilk yıkaman once ellememeniz daha doğru olur sanırım

Mustang

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Hayır ovalama değil kliniğin verdiği nemli kalmasını sağlayan onarıcı losyon var onu hafif dokunuşlarla uygulamamı söylediler ben de öyle yaptım hafif hafif dokunarak uyguladım ama uygularken de bu kök parmağıma yapıştı

Kel123

• Hero Member
İlk ekim yaptırdıgınız yer donörü mahvetmiş. Yazık birde acıbadem olacak

Cihandoğan

• Hero Member
Hayırlı olsun ilk ekiminizi yapan donörü maffetmiş serkan hocaya da en zor kısmı kalmış umarım memnun olursun.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Fıs fısı sadece sık bırak ovalama kardeşim elini dokunma.
Global Moderator

Mustang

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Teşekkürler arkadaşlar, evet maalesef ilk ekimden yana şanssızım umarım bu ekimden şansım olur bakalım zaman gösterecek. Pharmaozon adlı bir cilt bakım losyonu verildi günde 2-3 kez nemli kalsın diye hafif dokunuşlarla sürmem istendi asla ovalama yapmıyorum, losyonun içeriği doğal saf malzemelerden üretildiği yazıyor ve yıkamadan 20 dk önce kullanılmalıdır yazıyor sitesinde http://www.pharmaozon.com/pharmaozon-cilt-bakim-serumu , fakat klinik farklı bir kullanım önerdi. Ayrıca bugün ilk yıkamamı yaptım. Klinik bepanthol yerine hairmd repair losyon ve şampuanını verdi bakalım kullanmaya devam. Değerli görüşleriniz benim için önemli tüm süreci paylaşacağım, teşekkürler.

Mustang

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Şimdilik takviye olarak herhangi bir ilaç kullanmıyorum, klinik minoxil ile priorin i önerdi, minoxil i yıllar önce 2 yıl kullanmıştım sonra bırakınca saçlar çok fazla döküldü ve saç ekimi yaptırdım, minoxili kullanmayı düşünmüyorum ama takviye olarak yan etkisi olmayan birşey kullanmak istiyorum. Bu durumda en iyi faydayı verecek takviye hakkında ne önerirsiniz arkadaşlar, teşekkürler.

Sekogok

• Full Member
Kardeşim hayırlı olur inşallah eldeki malzemeye göre yapılan işlem güzel hayırlısı.

Facebook Twitter Instagram