Merhaba dostlar, çalıştığımdan ötürü 366.gün foto çekinip atabiliyorum. Acısıyla tatlısıyla 1 seneyi geride bıraktım gerçekten zaman çok çabuk geçiyor insan hayret ediyor zamanın bu kadar hızlı geçişine.
Ben ekimi yaptırdığımda 25 yaşındaydım şu an 26 yaşımdayım 4 ay sonra 27 olucam gerçekten çok hızlı
Fotoları çeşitli ışıklar altında çekmeye çalıştım. Objektif olmak gerekirse ekimimden memnunum ancak kusursuz bir ekim mi? Bence değil.
Sağ ve sol şakak arkaları tam ön çizginin arka kısımları hiç bir nekroz vb şey yaşamama rağmen hiç bir zaman diğer bölgeler gibi dolmamıştı ve bir tık seyrelme daha yaşandı orada dökülmeden dolayı. Bana göre şu an saçlarım 150.günlere geri döndü sadece form kazandı.
Ben 8.ayın içindeyken çok daha kalın geliyodu saçlarım şu an daha ince geliyor. Dökülme durumuna gelirsek artık mevsimsel mi yoksa başka bir şey miydi bilmiyorum ancak bir ara baya azıtmıştı bende arkaları kısalttım ön çizgiyi de kısaltmıştım baya yeni yeni uzamaya başladı şu an dökülme azalmış durumda ancak tamamen durmadı.
Haftada 5 gün finas 2 gün de dutas kullanıyorum. Dutas bitince sadece finasla devam edicem. Dutas ı tedaviye eklediğimden bu yana ciddi bir azalma mevcut dökülmede, belki de mevsimsel denilen dökülme sona eriyor gerçekten bilemiyorum.
Finas 94.gün dutas ise sadece 6 tablet kullandım yani 3 haftadır tedaviye dahil.
Her şey için her bilgi ve yorum için iyi kötü farketmez hepinize teşekkür ediyorum Allah herkesten razı olsun..