tamam işte bence finas etki etmeye başlamış reis güçsüz ve kısa ince saçlar yoğun olarak dökülmeye başladıysa, süreç bu şekilde işliyomuş önce güçsüzleri döküp sonra daha güçlü kalın şekilde geri çıkartıyormuş finas. bence sabırla kullanmaya devam yan etki görmediğimiz sürece
aslında ben şunu merak ediyorum sen 39 yaşındasın ekim öncesinde çok fazla saçında yok şimdi finas ı ve bütün takviyeleri bıraksan acaba önlerde ne kadar gerileme dökülme olabilir ki
ben 26 yaşındayım 6 ay sonra 27 olucam benim kullanmam bana normal geliyor çünkü ekim öncesinde dökülmem tamamen durmamıştı bu yüzden koruma şart benim için ama senin durumunu gerçekten merak ettim bıraksan her takviyeyi ne olur acaba diye
ya aslinda haklisin takviyeleri biraksam pek bi degisiklik olmaz.ama benim saçlar çok inceydi ve vertex ile on taraf arasinda cok az bi sacim vardi,orayada fazla ekim yapilmadı.finas kullanmmina maci hem ordaki sacları korumak(dokulmenin çogunun ordan oldugunu dusunuyorum)hemde ince saclarimi kalinlastirip guclendirmek bakalim artık.ilk ay bi kac defa gestis agrisi hissettim,sprmlerde sivilasma da oldu ama suan normale dondu oyizden devam ederim finasa.
Birde basta finas a bulasma niyetim yoktu çunku dokulmemde yoktu.3.ayda asiri dokulme baslayinca kuanmaya karar verdim.dokulmeyi biraz azaltti gibi ama devam ediyor kesmedi tam olarak.snin dedigin gibiyse calisma mekanizmasi ilerde tam dokulmeyi tam keser diye umud ediyorum.
Saclarina yorum yapmistim önceden ama yine yapayim 😊harika olmus gercekten gule ggule tara ve koru saçlarini,sac insani cok degistiriyor.