Güzel sonuçlanmış hayırlı olsun
darısı senin başına artık hocam
Hocam öncelikle hayırlı olsun çok güzel sonuç maşallah. Sizin dökülme ekim bölgesi mi ekim harici yer mi. Bir de dökülmeden kasıt nedir malum günlük 100 tele kadar normal bir de mevsim geçişlerinde dökülme olabiliyor.
teşekkür ederim. dökülmenin tam olarak nereden ne götürdüğünü inan bende bilemiyorum ön çizginin arkasında bölgesel seyrek alanlar vardı hala o şekilde duruyor, ekim öncesi kendi saçlarımın olduğu orta ve arka kısımdan olabilir dökülmelerin çoğu.
dökülen saçlarımın sayısını tam olarak bilemiyorum ama şöyle söylim saçlarımı her gün ya da 2 günde bir yıkıyorum. arada sırada yıkamadan önce musluğa doğru tarıyorum dökülenleri görmek için sonra bi de elimle öne doğru ellerimle tararmış gibi yapıyorum düşecek olan kılların çoğu düşüyor maks 15 16 tel gördüm hiç 20 tel görmedim ama sonuçta yıkamadan hariç gene dökülme oluyodur gün içinde. mesela sabahları uyanınca yastıkta veya yatakta 3-4 tel saç ancak oluyor öyle saç yağmıyor yatağa şükürler olsun ki.
günlük 100 tel dökülmesi normalse eğer benim dökülmemin o kadar olmadığına eminim, şu sıralar musluğa dökülen saçların çoğu iyice ince telli saçlardan oluşmaya başladı arada kalın telliler de var tabi ama finasın mekanizmasının devreye girdiğini düşünüyorum yavaştan. dökülmeyi tamamen durdurur mu, olumlu anlamda etkisi olur mu bunları ilerleyen zamanlarda görücem artık. yan etki görmedim saçları korumak adına olumlu anlamda şeyler görürsem uzun süre devam etmeyi düşünüyorum finas a
Hocam hayırlı olsun sonuç çok güzel kabak çekirdeği yağını sprey olarak mı yoksa ağızdan mı aldınız acaba
teşekkür ederim, ağızdan hocam