Gülle gülle tarayin kardeşim ekilen Saçlar hemen hemen hepsi çıkmış asuman hanım eline sağlık
ekim öncesi ve sonrası büyük bir fark var asuman hair forumdan takip edebildiğim kadarıyla çok temiz sonuçlar elde ediyorlar ,umarım böyle devam ederler gerçekten saç ekim sektöründe böyle başarılı ekim merkezlerine ihtiyaç var. binlerce ekim merkezi var ülkede ama işini hakkıyla yapan anca 10 tane yer vardır umarım bu tür ekim merkezleri zamanla dahada çoğalır.
sizede tebrikler gerçekten çok güzel bir sonuç olmuş.
teşekkür ederim arkadaşlar, eksik olmayın kahrımızı çektiniz 8 aydır yorumlata yorumlata, özellikle don vito sana teşekkür ediyorum
Dostum sprey kullanımını bıraktıktan sonra olumsuz bir durumla karşılaştın mi? 1 2 aydır kullanmıyorsun sanırım.
2.5 ay oldu hocam bırakalı, ondan önce de zaten düzensiz bir kullanımım vardı, içinden çıkan kullanma prosedürüne göre değil günde sadece tek sefer ekim alanına orta ve şakaklar olarak 1er fıs toplamda 3 fıs kullandım, bundan ötürü 5 aylık sprey kullanımımda sadece 2.5 kutu bitirebildim, son ayda da yavaş yavaş azaltarak bıraktım, şöyle söylim ekim haricinde 2-3 sene önce minox kullanmıştım ve o zamanlar gerçekten agresif bir dökülmem mevcuttu, sabah akşam 5 fıs kullanmıştım dökülme azalmıştı ve çıkışlar kalınlaşmalar olmuştu sonra tabi bırakınca yine agresif dökülme devam etmişti hızla, ben bunu tecrübe ettiğim için çok çekinerek kullandım, kaç kere sordum asuman hanım a hocam bırakınca nasıl olur falan diye bana ekim yapılan alanda kullanılınca ekim olan saçların dökülmüceği ve çıkışlara katkısı olacağı yönünde beyan verdi kaç kere, dediğim gibi 2.5 aydır kullanmıyorum yaşım genç mevcut dökülmemin önceden var olan saçlarımdan döküldüğünü düşünüyorum günlük dökülmekte 5-6 telin, şuan öyle bir agresif dökülmem yok.
ben yine de tabi yaşım genç olduğundan doğal takviyeler almayı düşünüyorum, açıkcası finas,minox,xpecia bunların hiç birisinin gözümde farkı yok çünkü hepsinin kendi içinde yan etkileri var ve kişiden kişiye değişiyor etkiler, kiminde hiç bir yan etki göstermezken kiminde ilerleyen zamanlarda karşılacağı sorunlar doğuruyor, bide bıraktığın zaman saçlarda zayıflama ve dökülme devam ediyor hiç bir ilacın kalıcı çözümü yok bu yönde, proscar yani finas hiç kullanmadım, belki kullanmayı deneyebilirim kullansam muhtemelen daha da kalınlaşır saçlarım ama bilemiyorum şimdilik sadece kabak çekirdeği yağı kullanıyorum hap şeklinde günde 1 adet