Hayırlı cumalar Dostum tekrardan hayırlı olsun, sürecini açık yüreklilikle ve istikrarla bizle paylaştığın teşekkür ederim, gayet güzel görünüyo ekimin görüntülerden, geçen ay konuşurken aralardaki boşluklardan söz etmiştik onlar da daha bi kapanmış gibi duruyo, yeni çıkışlar var mı? bilmiyorum ama sanırım bundan sonraki süreç saçların hacim kazanıp güçlenmesi..
ama seni tatmin etmeyen husus varmış gibi hissettim yazdığını okurken, bu husus sıklık mı tam olarak?
memnun olmadığım değil de şu sol tarafımda küçük bir seyrek alan kaldı orası sadece içimde ukte mi denir neyse öyle bişi oldu, orası da dolsaydı gözümde kusursuz bir ekim olacaktı
saçların arası önceki aya göre baya doldu ama tabi ki uzun olmasının da kapatıcılıkta payı yüksek, aralar tarak girmicek kadar dolu değil yani ama başta da dediğim gibi memnunum allah a şükürler olsun hocam.
çıkış anlamında ben tam anlamadım hala ön çizginin hemen bi tık içinden bile yeni saç kökü gördüm, aralarda da keza elimde ufak ufak batmalar geliyor, çok az da olsa biraz daha gelişir ama dağlar kadar fark olmaz bu saatten sonra sonuçta 1 seneyi bulan bir süreç bu.
inşallah herkes mutlu olur ekiminden, ben mutluyum önceden aynı karşısına geçmez fotoğraf çekinmekten soğurduk, gerçekten saç sakal erkeğin makyajı