Saç naklinden önce ki donör resmin var mı, Kaptan 1973 ün dediği gibi ekim öncesi resimler ve şimdi ki resimler harbiden çok farklı bu sen olamazssın
Saç naklinden önce ki donör resmin var mı, Kaptan 1973 ün dediği gibi ekim öncesi resimler ve şimdi ki resimler harbiden çok farklı bu sen olamazssın
ekim öncesi çok detaylı fotom yok, ilk sayfadaki fotoları asuman hanım kendisi çekti, keşke donör de çekilseydi ama çekilmedi o an. yazın daha nerede ektireceğime karar vermemişken buraya konu açmıştım oraya attığım fotolara burdan bakabilirsiniz, orda donör tam belli olmasa bile hafiften belli oluyor ;
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=9267.msg200181#msg200181saçlarımın ekim öncesinde sarıya dönük olma sebebini izmir de asteğmen olarak görev yaptım 1 sene tamamen buna bağlıyorum, normalde hafif kumral olan saçlarım sürekli askerlere eğitim verdiğimiz için sahada güneş altındaydık ve kep takmıyoduk, meslekçi olarak yaptım beden eğitimi öğretmeni öğretmeni olarak, eşofman tişört giyoduk o şekilde derslere giriyoduk subay adayı, astubay adayı, uzman adaylarının vs kafayı korucak bir şey yoktu yani güneşten
son olarak eğer ekim öncesi ve şuan ki hali o derece farklıysa ve güzelse böyle düşünülmesi beni mutlu eder
ekimle ilgili kendi düşüncemi zaten söylüyorum hep, çok şükür beni mutlu etti çünkü ekim öncesi hiç saç olmayan yerlerde artık saçım var, sadece insanoğlu işte bir şeyler güzel olunca daha güzelini ister ya şu şakak araları da dibi gözükmücek kadar olmasa bile biraz daha kararsa çok daha mutlu olurdum. 7. ayı yeni dolduruyorum bakalım artık neler olacak görücez.