Hocam hayırlı olsun ben de son zamanlarda asuman hanımı düsünmeye basladım birkac soru soracam zahmet olmazsa cevaplarsan sevinirim asuman hanım hangi ilacları öneriyor acaba herhangi bir saç spreyi filan öneriyor mu ya da başka bir ilac tekrardan hayırlı olsun
ilk 6 ay kullanılacak ilaçlardan bahsediyim önerilen ; alopexy spray (minoxil içeriyor), sabah akşam tok karna xpecia, sabah akşam shen min şampuan ile yıkama, ben spray i bırakıcam artık uzun zamandır 3 fıs kullanıyorum o da sadece ön ve vertex e. kendim ekstradan 1 kutu xpecia temin ettim ona devam edicem yıkamayla beraber sadece, belki 1 kutu daha alırım xpecia.
hocam sonuc harıka valla 35 yas sacından 24 yas sacına dönmus saclar
tepe de cok ıyı gelısmıs cıdden.
teşekkür ederim hocam darısı kellikten muzdarip olanlara
Hocam benim saç tipi de seninkine benziyor. Yakında ektiricem eğer seninkisi gibi olmazsa ağlarım😁 çok iyi duruyor hayırlı olsun. Saçlarına fön vb. Şekil verdiğinde çok kıvırcık duruyormu görüntü nasıl?
daha hiç fön çekmedim ama yıkadıktan sonra öne doğru da itsem kahkül tarzında, geriye doğru ellerimle üçgen şeklinde de kaldırsam düz duruyor, kıvırcıklanma yok sadece uçlarında kırık var bayadır berbere gidemedim eşit değil saçlar
inşallah sizinki benimkinden daha iyi olur Allah herkesin gönlüne göre versin saç önemli