Konuyu bu kadar detaylı anlatman ve sürekli güncellemen için sana çok teşekkür ederim SecretService.
Yaşlarımız aynı ve genetik aile konusunda da çok benziyoruz (benimde amcamda[NW3], babamda[NW5] saç yok), greft sayımızda aynı hemen hemen. Benim konuma bakarak da görebilirsin.
- Bu süreçte sigara, alkol kullanımın ne şekilde oldu ?
Finas, dukas konusunda çekincelerim var yan etkilerinden dolayı, araştırıyorum ancak sana da danışmak istedim. Bir yerden yaparken bir yerden bozmak istemem.
Süreçlerimiz benzer olduğu için bana kritik tavsiyelerin var mı ?
Özellikle takviye konusunda yan etki görmeden yapabileceğim şeyler nelerdir ?
[/b]
hocam ben sigara alkol tüketmiyorum, bunun faydası veya zararı var mıdır ekime bilmiyorum ama sağlığına zarar kullanıyorsan da bunun bahanesi ile bırak.
finas ve dutas konusunda açıkçası çok çekingelerim vardı lakin ekim oturduktan sonra 7-8. aylardan sonra dökülme başlayınca denize düşen yılana sarılır misali finasteride sarıldım bende, dökülme hala devam ediyor ama dökülen saç nerden dökülüyor anlamıyorum. yakın zamanda konuyu gene güncellerim ben bir seyrelme hissetmiyorum çok şükür.
ek olarak yan etki gördün mü dersen cinsel olarak isteğim de törpülenme oldu lakin libidosu yüksek biri olarak beni normal yaptı diyebilirim o yüzden yan etki değil de beni memnun eden bir durum oldu bu.
ki ihtiyacım olduğunda hiç bir sorun yaşamıyorum, burdan da tabi açık açık yazılmıyor insan çekiniyor ama hiç bir şekilde ereksiyon sorunu vs yok.
bana sorarsan finas kullan, finas kullanırken çok fazla da takviyeye gerek yok, çok fazla ilaç alıp vücudu ciğerleri yorma, finas + vitamin falan güzel ikili olur.