kendi saçına değdirmeme yani ekim olmayan bölgeye değdirmeme çabası boşuna o damara baglı olan köprüye etki edecektir ekimsiz alanda nasibini alacaktır iyi süreçler
olabilir hocam doğrudur, artık bırakınca görücez olumsuz etki edecek mi saçlarıma ben yine 1 seneyi doldurunca da foto atmayı düşünüyorum dönem dönem, 6 ay olduğunda bırakıcam zaten spray i kullanmayı, hocanın bana söylediği kendi saçlarımın eski haline döneceği ancak ekim olan saçlara bir zarar vermeyeceği yönündeydi spray a başlarken
Maşallah süreç iyi gidiyor. Senin süreci gördükçe alopexy kullanmama düşüncem yıkıldı diyebilirim. Propecia kullanmadın galiba değil mi?
sadece xpecia aldım hocam spray dışında, inşallah sizlerinde sonucu güzel olur allah herkesin gönlüne göre versin
Fazlasıyla olur hocam.Kan dolaşımınız hızlanır.Saçlarınız beslenir.Sadece ekim için değil , yürüyüşün hiçbir şeye zararı olmaz...
doğru diyorsun valla reis, insan spor yapınca her açıdan mutlu hissediyor kendini psikolojik olarak bile olumlu yönde etki ediyor mutlaka