Gönderen Konu: Medeks Hair 7200 Greft - Fotoğraflı -  (Okunma sayısı 36063 defa)

DEMİRBİLEK

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Medeks Hair 7200 Greft - Fotoğraflı - Müşteri Memnuniyeti
« Yanıtla #15 : 24 Ekim 2019, 12:38:34 »
Goz var nizam var:) Ekilmis sayilarda sorun oldugunu dusunmuyirum.bu kadar yuksek greft ekimi tek seansta  dogru yada deil tartisilir .Ama acik alani fazla olan birisi olarak bnm de tercihim bu islemi tek seferde bitirebilecek bir merkez bulmakti.surec zahmetli ve sikintili aynizamanda kulfetli ...Bence temiz  ve kaliteli oscilik olmis sonucta sizi guldurecektir kanaatindeyim

mstfztrk

• Full Member
« Yanıtla #16 : 24 Ekim 2019, 12:40:43 »
öncelikle hayırlı olsun, inşallah istediğin sonuca ulaşırsın ama herkesin dediği gibi aşırı bir ekim ekim, çok araştırdım yazmışsın ama keşke biraz daha araştırsaydın, 10 kliniğe resim atıp sormuşsun kaç tanesi 7bin küsür ekelim dedi? bence 5500'den fazla ekelim diyen başka klinik yoktur en azından tek seansta, aynı zamanda resimler 7200 müş gibi görünmüyor bence.

Teşekkür ederim hocam, çok fazla araştırmadım açıkcası. 2 gün içinde karar aldım birkaç gün sonrasında da ekim işlemini yaptırdım. 6.000 diye düşünürken masa başında daha güzel bir görüntü yakalayabilmek için 7.200'e çıkarttık.

Forumda yıllarca araştıranlar var bence çok fazla abartı, zaten artık eskisi kadar da kötü ekimler olmuyor. Kaldı ki Medeks eski bir klinik ve instagramda faal olarak 10 yıldan fazla süredir de paylaşım yapıyor ve bu durum dahil sahibi Gökhan bey bana güven verdi.

Hayırlısı, herkesin gönlüne göre olsun inşallah.

mstfztrk

• Full Member
« Yanıtla #17 : 24 Ekim 2019, 12:41:39 »
alınan greft sayısına göre donör çok hırpalanmamış bence hayet güzel görünüyor... ekilen sayı harika inşallah sıkıntısız çıkar da mutlu eder dostum. medeks benimde düşündüğüm 2. yerdi ama şahin beyde yaptırdım. açıkçası max greft kulağa çok hoş geliyordu ama korktum da ama gerçekten nakış işler gibi ekimleri var...

Güzel düşüncelerin için teşekkür ederim hocam, senin paylaşımını da inceledim gayet güzel sonuçlar alma yolundasın. Selamlar.

mstfztrk

• Full Member
« Yanıtla #18 : 24 Ekim 2019, 12:43:24 »
Goz var nizam var:) Ekilmis sayilarda sorun oldugunu dusunmuyirum.bu kadar yuksek greft ekimi tek seansta  dogru yada deil tartisilir .Ama acik alani fazla olan birisi olarak bnm de tercihim bu islemi tek seferde bitirebilecek bir merkez bulmakti.surec zahmetli ve sikintili aynizamanda kulfetli ...Bence temiz  ve kaliteli oscilik olmis sonucta sizi guldurecektir kanaatindeyim

Teşekkür ederim hocam, bazı klinikler 2 güne yayıyor fakat ben olaya ekonomik olarak baktıklarını düşünüyorum. Yarım gün birini diğer yarım gün diğerini ekseler 1 müşteri kaçmamış olur. Kapitalist sistem :)

keanux

• Sr. Member
« Yanıtla #19 : 24 Ekim 2019, 13:31:50 »
Güzel düşüncelerin için teşekkür ederim hocam, senin paylaşımını da inceledim gayet güzel sonuçlar alma yolundasın. Selamlar.
teşekkür edeerim kardeşim inşallah ekim sonuçlarımız yüz güldürür.ama gerçekten 7200 sayısına değilde ekim yapılış şekline ve sıralanışına hayran kaldım bu tabi benim çok az tecrübemle ifade ettiğim bir durum umarım güzel olur güzel düşün güzel olsun sonuç...

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 24 Ekim 2019, 22:06:56 »
Hayırlı olsun ekimin gayet güzel olmuş dönerden bayağı alım yapılmış ense bölgesine dahi inilmiş oradaki saçlar daha ince güçsüz oluyor dökülme riskide olan bölge ama genede katkı sağlıyabilir o kısımdan alınan saçlar çıkarsa.Çok sık temiz ekim olmuş inşallah sonuç güzel olur

mstfztrk

• Full Member
« Yanıtla #21 : 25 Ekim 2019, 00:20:12 »
Hayırlı olsun ekimin gayet güzel olmuş dönerden bayağı alım yapılmış ense bölgesine dahi inilmiş oradaki saçlar daha ince güçsüz oluyor dökülme riskide olan bölge ama genede katkı sağlıyabilir o kısımdan alınan saçlar çıkarsa.Çok sık temiz ekim olmuş inşallah sonuç güzel olur

İnşallah çok teşekkür ederim.

Kel123

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 25 Ekim 2019, 00:40:43 »
Bir seansta en fazla 3500 ekilmesi gerektiğini düşünenlerdenim bende. 7200 büyük risk. O kadar kök nasıl beslenecek acaba? Neyse herşey bir kenara greftlerin kafana dizilimi şiir gibi olmuş cidden

Kurtay

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #23 : 25 Ekim 2019, 23:17:37 »
Büyük cesaret. Eğer başarılı bi ekim olursa unutulmazlar arasına girersiniz

mstfztrk

• Full Member
« Yanıtla #24 : 26 Ekim 2019, 13:23:45 »
Arkadaşlar ilk yıkama sonrasına ait görüntülerimdir.

mstfztrk

• Full Member
« Yanıtla #25 : 26 Ekim 2019, 13:24:41 »
Yorumlarsanız sevinirim, selamlarımla.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 26 Ekim 2019, 14:11:29 »
ilk yorumlar gecerli plalama için

şuanki durum problem yok ekım alanında düzenli yıkamalarına dikkatli devam et dostum
Global Moderator

mstfztrk

• Full Member
« Yanıtla #27 : 26 Ekim 2019, 14:17:42 »
ilk yorumlar gecerli plalama için

şuanki durum problem yok ekım alanında düzenli yıkamalarına dikkatli devam et dostum

Teşekkürler Hintel

mstfztrk

• Full Member
« Yanıtla #28 : 28 Ekim 2019, 13:09:07 »
Merhaba, 5. Gün, 3. Yıkama sonrasına ait fotoğraflarım. Selamlar

mstfztrk

• Full Member
« Yanıtla #29 : 28 Ekim 2019, 13:11:45 »
Önden

Facebook Twitter Instagram