Gönderen Konu: 19 Ağustos Novita - 4000 greft ekim  (Okunma sayısı 40512 defa)

Jokey35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 19 Ağustos Novita - 4000 greft ekim
« Yanıtla #61 : 29 Ekim 2016, 18:38:49 »
stres saç döker sigarasızlıkta stres yapar bunuda açıklasınlar sigarayı bırakıcam :D
stres sac döker evlilik stress yapar!! sen evlenme göktürk, yada evliysen... bosan! :D

evlilik isi karisik agalar,mesela benim dönem arkadaslarinin yarisindan fazlasi bosandi.tabii bu bosanma olaylari benim uzun zamandir üzerinde düsündügüm bir teorinin dogru olup olmadigi konusunda bana bir ispat sansi verdi.

muhafazaker ark kizabilir bu teoriyi , ama ben yine de yazacagim "evlenmeden önce ciftler yurtdisina minimum 10 gün olmak üzere tatile cikip, döndükten sonra iliskilerine ayni seviyede devam edebiliyorlarsa , o is imzaya dogru yol alir "  (mesela biz iskocyaya gittik.bizimki seneye ben sececem dedi gideceigmiz yeri.ben valla dubai,havai filan bekliyodum.ama ertesi sene izlandaya gittik.dedim kari catlak.bu is olur aga.

ben ark sordum kesin rakam veriyim yüzde 70 nden fazla gitmemisti.bu yüzde 70 icinde ise ülke icinde antalya,fethiye,kusadasi gibi yerlere giden olmustu ama bunlar genellikle topplu arkadas gruplariyla yapilan tatillerdi.

o yüzden gensler aklinizda bulunsun.4 senedir ayni kadinla olan ve 2 senedir evli olup seneye büyük ihtimalle cocuk sahibi olacak bir adam olarak söylüyorum bunlari. yurtdisi tatil sart.kartlar acilsin,taslar dökülsün.perde insin,sahne isiklansin.durum degerlendrimesini iste ondan sonra yaparsiniz.

son uyarida , daha cikarken hesabi hep size kitleyen kadinlardan kacin.valla ayrildiginiz da ödediginiz hesaplar degilde daha baska seyler koyar.tecrübeyle sabittiir.

valla ark bu arada böyle seyler yazarak alenen basligin agzina s...yorum ama.nediyim ksuura bakmayin valla  komik hayat tecrüblerim var benim.

Dostum gülümsettin :) eşinle ve müstakbel evladınla size bir ömür mutluluk dilerim yüzünüzden gülücük eksik olmasın :)
🏇🏇

tween85

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #62 : 29 Ekim 2016, 23:35:05 »
gidişatla ilgili yorumlarınızı bekliyorum

gokturk1988

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #63 : 30 Ekim 2016, 03:12:57 »
bekarlık sultanlıktır usta stres yok dert yok saçım gürleşiyo daha ne isteyim :D gerçi hiç kendi donunu yıkayan sultan görülmüşmüdür diyeceğiniz ama o kadarda olacak artık  ;D ;D ;D

tween85

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #64 : 12 Kasım 2016, 11:17:55 »
80 .gün , telefon çekimi biraz kötü olabilir ... yorumlarınızı  bekliyorum

ayı

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #65 : 12 Kasım 2016, 11:23:09 »
Aynı hatayı ben seneler önce yaptım şimdi düzeltemiyorum da. Saç ekiminde başka şeyler gene kısmen düzeliyor da ...çok aşağıdan yapılan ön çizginin telafisi yok. Buradan ekim planlayan arkadaşları uyaralım. Yeniden saçlara kavuşmak hayalinizde  İlk aklınıza düşen 18 yaş çizginiz ise....durup bir daha düşünün.
Abi şu forumda verilmesi gereken ana düşünceyi sen vermişsin. Doktorlar, teknikler, ilaclar, vitaminler.. Burda çoğu şeyi öğreniyor insanlar ama ilk öğrenilmesi gereken, dediğin gibi saç çizgisi hususu.ağzına sağlık

Staticx

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #66 : 12 Kasım 2016, 23:30:55 »
dostum süreç ve ekim hemen hemen aynı. bu 70-80 gün arası evet az. Çok bir değişim gözlenmiyor,bendede öyle,zira hafif bir kararma/gölgelenme söz konusu. 120. günden itibaren herşey çok güzel olacak inşallah, güven bana ..kolay gelsin. :)

Staticx

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #67 : 12 Kasım 2016, 23:32:54 »
Ylanız senn verteksde de biraz sıkıntı varmış,o fotoları yeni gördüm. sıkıntı dediğim az bi seyrelme söz konusu,neyse uzayınca kapanır diye düşünüyorum.Önler güzel olur olmasına.

tween85

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #68 : 12 Kasım 2016, 23:47:32 »
Ylanız senn verteksde de biraz sıkıntı varmış,o fotoları yeni gördüm. sıkıntı dediğim az bi seyrelme söz konusu,neyse uzayınca kapanır diye düşünüyorum.Önler güzel olur olmasına.
Bende cok tereddut yasadim abi,  baktigin donor fotolari 45 gune ait  cok sukur duzeldi 80 gune gore iyi oldu tabi bu bm yorumum,  ama. Hirpalanma konusunda haklisin,  ama. Formdakileri donor fotolarini gorunce de cok sükür diyorum  . Bekliyoruz bakalim abi insallah guzel olacak :)

saruhan42

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #69 : 13 Kasım 2016, 14:59:05 »
Bekleme dönemi bundan sonra.Güzel.

tween85

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #70 : 13 Kasım 2016, 19:39:01 »
Bekleme dönemi bundan sonra.Güzel.
Insallah saruhan hocam :)

gokturk1988

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #71 : 14 Kasım 2016, 17:14:06 »
ooo usta başlamış artık gelişmeye facedede gözükmüyorsun dedim saçı buldu biz kelleri unuttu :D

tween85

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #72 : 14 Kasım 2016, 17:24:18 »
ooo usta başlamış artık gelişmeye facedede gözükmüyorsun dedim saçı buldu biz kelleri unuttu :D

ahhh bee kardeşim , kader ortağım seni unuturmuyum  ben :) her daim kalbimizdesin
nediyosun oluyor mu ?

gokturk1988

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #73 : 14 Kasım 2016, 17:30:28 »
Saolasın :) Gayet iyi gidiyo usta ekim bölgesinde saçlardan gölgeleşme oluşmaya başlamış bile

tween85

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #74 : 14 Kasım 2016, 17:38:44 »
Saolasın :) Gayet iyi gidiyo usta ekim bölgesinde saçlardan gölgeleşme oluşmaya başlamış bile
hayırlısı  bakalım  kardeşim  4. ay bakalım nelere kadir :)

Facebook Twitter Instagram