Gönderen Konu: 19 Ağustos Novita - 4000 greft ekim  (Okunma sayısı 40483 defa)

tween85

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 19 Ağustos Novita - 4000 greft ekim
« Yanıtla #31 : 18 Ekim 2016, 16:59:32 »
:) :) ekim esnasında yemek molasında  aşırı gergin olduğumu  söylediler bi sigara uzattılar  buna ne demeli hocam :)

gokturk1988

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 18 Ekim 2016, 18:13:55 »
stres saç döker sigarasızlıkta stres yapar bunuda açıklasınlar sigarayı bırakıcam :D

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 18 Ekim 2016, 18:54:32 »
stres saç döker sigarasızlıkta stres yapar bunuda açıklasınlar sigarayı bırakıcam :D
stres sac döker evlilik stress yapar!! sen evlenme göktürk, yada evliysen... bosan! :D

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 18 Ekim 2016, 19:03:08 »
ekim yapan bana kanı sulandırsın diye aspirin verdiydi alkolde kanı sulandırmıyormu? ateistler bunuda açıklığa kavuştursun lütfen :D
tabiki.... hem kanini hemde beynini sulandirir!!! Da anlamadigim bir olay var... ateistler aciklasin demissin???

bonedriven

• Ziyaretçi
« Yanıtla #35 : 18 Ekim 2016, 21:29:25 »
stres sac döker evlilik stress yapar!! sen evlenme göktürk, yada evliysen... bosan! :D

evlilik isi karisik agalar,mesela benim dönem arkadaslarinin yarisindan fazlasi bosandi.tabii bu bosanma olaylari benim uzun zamandir üzerinde düsündügüm bir teorinin dogru olup olmadigi konusunda bana bir ispat sansi verdi.

muhafazaker ark kizabilir bu teoriyi , ama ben yine de yazacagim "evlenmeden önce ciftler yurtdisina minimum 10 gün olmak üzere tatile cikip, döndükten sonra iliskilerine ayni seviyede devam edebiliyorlarsa , o is imzaya dogru yol alir "  (mesela biz iskocyaya gittik.bizimki seneye ben sececem dedi gideceigmiz yeri.ben valla dubai,havai filan bekliyodum.ama ertesi sene izlandaya gittik.dedim kari catlak.bu is olur aga.

ben ark sordum kesin rakam veriyim yüzde 70 nden fazla gitmemisti.bu yüzde 70 icinde ise ülke icinde antalya,fethiye,kusadasi gibi yerlere giden olmustu ama bunlar genellikle topplu arkadas gruplariyla yapilan tatillerdi.

o yüzden gensler aklinizda bulunsun.4 senedir ayni kadinla olan ve 2 senedir evli olup seneye büyük ihtimalle cocuk sahibi olacak bir adam olarak söylüyorum bunlari. yurtdisi tatil sart.kartlar acilsin,taslar dökülsün.perde insin,sahne isiklansin.durum degerlendrimesini iste ondan sonra yaparsiniz.

son uyarida , daha cikarken hesabi hep size kitleyen kadinlardan kacin.valla ayrildiginiz da ödediginiz hesaplar degilde daha baska seyler koyar.tecrübeyle sabittiir.

valla ark bu arada böyle seyler yazarak alenen basligin agzina s...yorum ama.nediyim ksuura bakmayin valla  komik hayat tecrüblerim var benim.
« Son Düzenleme: 19 Ekim 2016, 00:00:36 Gönderen: bonedriven »

supersonic

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 18 Ekim 2016, 22:55:14 »

evlilik isi karisik agalar,mesela benim dönem arkadaslarinin yarisindan fazlasi bosandi.tabii bu bosanma olaylari benim uzun zamandir üzerinde düsündügüm bir teorinin dogru olup olmadigi konusunda bana bir ispat sansi verdi.

muhafazaker ark kizabilir bu teoriyi , ama ben yine de yazacagim "evlenmeden önce ciftler yurtdisina minimum 10 gün olmak üzere tatile cikip, döndükten sonra iliskilerine ayni seviyede devam edebiliyorlarsa , o is imzaya dogru yol alir "  (mesela biz iskocyaya gittik.bizimki seneye ben sececem dedi gideceigmiz yeri.ben valla dubai,havai filan bekliyodum.ama ertesi sene izlandaya gittik.dedim kari en az ben kadar catlak.bu is olur aga.)

ben ark sordum kesin rakam veriyim yüzde 70 nden fazla gitmemisti.bu yüzde 70 icinde ise ülke icinde antalya,fethiye,kusadasi gibi yerlere giden olmustu ama bunlar genellikle topplu arkadas gruplariyla yapilan tatillerdi.

o yüzden gencler aklinizda bulunsun.4 senedir ayni kadinla olan ve 2 senedir evli olup seneye büyük ihtimalle cocuk sahibi olacak bir adam olarak söylüyorum bunlari. yurtdisi tatil sart.kartlar acilsin,taslar dökülsün.perde insin,sahne isiklansin.durum degerlendrimesini iste ondan sonra yaparsiniz.

valla ark bu arada böyle seyler yazarak alenen basligin agzina s...yorum ama.nediyim ksuura bakmayin valla  komik hayat tecrüblerim var benim.

sayfaya girdim yeni bir ekim merkezi hımm bakayım dedim açtım hadi sondan başlayalım önce yorum okuyayım sonra yorumlar ne derece olumlu bakalım ilk okuduğum ile kaldım :D :D

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #37 : 19 Ekim 2016, 09:03:29 »

muhafazaker ark kizabilir bu teoriyi , ama ben yine de yazacagim "evlenmeden önce ciftler yurtdisina minimum 10 gün olmak üzere tatile cikip, döndükten sonra iliskilerine ayni seviyede devam edebiliyorlarsa , o is imzaya dogru yol alir "  (mesela biz iskocyaya gittik.bizimki seneye ben sececem dedi gideceigmiz yeri.ben valla dubai,havai filan bekliyodum.ama ertesi sene izlandaya gittik.dedim kari en az ben kadar catlak.bu is olur aga.)

o yüzden gencler aklinizda bulunsun.4 senedir ayni kadinla olan ve 2 senedir evli olup seneye büyük ihtimalle cocuk sahibi olacak bir adam olarak söylüyorum bunlari. yurtdisi tatil sart.kartlar acilsin,taslar dökülsün.perde insin,sahne isiklansin.durum degerlendrimesini iste ondan sonra yaparsiniz.

sayfaya girdim yeni bir ekim merkezi hımm bakayım dedim açtım hadi sondan başlayalım önce yorum okuyayım sonra yorumlar ne derece olumlu bakalım ilk okuduğum ile kaldım :D :D
[/qu
amacimiz konuyu dagitmak degildi arkadaslar!! Biraz ortami neselendirmek... okadar :) .... !!! Stressiz günlere hepberaber

serhanizmir

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #38 : 19 Ekim 2016, 09:59:36 »
Onemli olan sizin istediğiniz gibi olması....ama yorum istediğiniz için aklımdan geçeni yazayım. Bence önce çizgi yarın cm. Hatta radikal bir kararla 1 cm. Daha geriden olabilirdi. Böylece arkadan daha az greft almak ve orayı bu kadar açmamak mı gerekirdi acaba?  Ön hat bombesinde orta noktayı alıp aşagı dogru gozunuzlehayali bşr çizgi çizdiğinizde sag kaşınıza denk geliyo gibi geldi banar. Tam burun koku orta noktaya denk gelmiyor sanki . Aşırı simetri belki yapay olabilir ama....orta noktayı tutturmak önemli diye düşünüyorum.
« Son Düzenleme: 19 Ekim 2016, 10:02:35 Gönderen: serhanizmir »
Serhanizmir

bikkembergs

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #39 : 19 Ekim 2016, 10:02:27 »
Onemli olan sizin istediğiniz gibi olması....ama yorum istediğiniz için aklımdan geçeni yazayım. Bence önce çizgi yarın cm. Hatta radikal bir kararla 1 cm. Daha geriden olabilirdi. Ve hiç kimse değinmemiş ama ...ön hat bombesinde orta noktayı alıp aşagı dogru gozunuzlehayali bşr çizgi çizdiğinizde sag kaşınıza denk geliyor. Tam burun koku orta noktaya denk gelmiyor. Aşırı simetri belki yapay olabilir ama....orta noktayı tutturmak önemli diye düşünüyorum.
Bence de çizgi çok aşağıda. Ama simetri kısmı çok problem olmaz sanırım. Kısa saç da belki sırıtabilir ama uzun saç da çok da dikkat çekici bir unsur oldugunu düşünmüyorum.
İnşallah sonuç istediğiniz gibi olur.

serhanizmir

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #40 : 19 Ekim 2016, 10:15:45 »
Aynı hatayı ben seneler önce yaptım şimdi düzeltemiyorum da. Saç ekiminde başka şeyler gene kısmen düzeliyor da ...çok aşağıdan yapılan ön çizginin telafisi yok. Buradan ekim planlayan arkadaşları uyaralım. Yeniden saçlara kavuşmak hayalinizde  İlk aklınıza düşen 18 yaş çizginiz ise....durup bir daha düşünün.
Serhanizmir

bikkembergs

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #41 : 19 Ekim 2016, 10:27:13 »
Aynı hatayı ben seneler önce yaptım şimdi düzeltemiyorum da. Saç ekiminde başka şeyler gene kısmen düzeliyor da ...çok aşağıdan yapılan ön çizginin telafisi yok. Buradan ekim planlayan arkadaşları uyaralım. Yeniden saçlara kavuşmak hayalinizde  İlk aklınıza düşen 18 yaş çizginiz ise....durup bir daha düşünün.
Ben de ekim yapılırken biraz daha aşağıda istemiştim ön çizgiyi, Zekeriya hoca karşı çıkmıştı. İyiki hocayı dinlemişim diyorum şimdi.

tween85

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #42 : 19 Ekim 2016, 13:20:36 »
yorumlarınız için teşekkür ederim , çocukluğumdan bu yana  alnım baya açıktı  ama doktor çizimi yapmadan önce baya çalışma yaptık bu konuda bu şekil hoşuma gitti bunu kabul ettim zaten eskiden de bu şekilde idi ama dediğiniz gibi belki 1 cm geriden de olabilirdi . Simetri konusunda ise belki  fotografın çekim açısı  sizi yanıltmış olabilir Serhan Hocam çünkü burun hizasında ve simetrik kafamı hafif çevirdiğim için açı hatası olmuş olabilir.  Artık bekleme sürecindeyim her şeyin hayırlısı   hocam  bu süreç zarfında dikkat etmem gereken durumlar ve tavsiye edeceğiniz bir şey varsa  söylerseniz çok memnun olurum

tween85

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #43 : 19 Ekim 2016, 13:24:15 »

konular buraya nasıl geldi bende anlamadım  hocam :)

serhanizmir

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #44 : 19 Ekim 2016, 16:09:32 »
Yakın zamanda operasyona girmişiz . Siz benden 12 gün kıdemlisiniz. Ben 15 gün özen gösterdim o gün bu gündür takmıyorum. Şampuanımı bile değiştirmedim. Saçımı en az 5 kez kendim makinaya vurdum. Benim gözümde kökler yerine yerleşip açık yara kapanınca mesele bitmiştir. Kasmamanın daha yararlı olacagı görüşündeyim.
« Son Düzenleme: 19 Ekim 2016, 22:11:30 Gönderen: serhanizmir »
Serhanizmir

Facebook Twitter Instagram