stres saç döker sigarasızlıkta stres yapar bunuda açıklasınlar sigarayı bırakıcam
stres sac döker evlilik stress yapar!! sen evlenme göktürk, yada evliysen... bosan!
evlilik isi karisik agalar,mesela benim dönem arkadaslarinin yarisindan fazlasi bosandi.tabii bu bosanma olaylari benim uzun zamandir üzerinde düsündügüm bir teorinin dogru olup olmadigi konusunda bana bir ispat sansi verdi.
muhafazaker ark kizabilir bu teoriyi , ama ben yine de yazacagim "evlenmeden önce ciftler yurtdisina minimum 10 gün olmak üzere tatile cikip, döndükten sonra iliskilerine ayni seviyede devam edebiliyorlarsa , o is imzaya dogru yol alir " (mesela biz iskocyaya gittik.bizimki seneye ben sececem dedi gideceigmiz yeri.ben valla dubai,havai filan bekliyodum.ama ertesi sene izlandaya gittik.dedim kari catlak.bu is olur aga.
ben ark sordum kesin rakam veriyim yüzde 70 nden fazla gitmemisti.bu yüzde 70 icinde ise ülke icinde antalya,fethiye,kusadasi gibi yerlere giden olmustu ama bunlar genellikle topplu arkadas gruplariyla yapilan tatillerdi.
o yüzden gensler aklinizda bulunsun.4 senedir ayni kadinla olan ve 2 senedir evli olup seneye büyük ihtimalle cocuk sahibi olacak bir adam olarak söylüyorum bunlari. yurtdisi tatil sart.kartlar acilsin,taslar dökülsün.perde insin,sahne isiklansin.durum degerlendrimesini iste ondan sonra yaparsiniz.
son uyarida , daha cikarken hesabi hep size kitleyen kadinlardan kacin.valla ayrildiginiz da ödediginiz hesaplar degilde daha baska seyler koyar.tecrübeyle sabittiir.
valla ark bu arada böyle seyler yazarak alenen basligin agzina s...yorum ama.nediyim ksuura bakmayin valla komik hayat tecrüblerim var benim.