Gönderen Konu: 19 Ağustos Novita - 4000 greft ekim  (Okunma sayısı 40481 defa)

serhanizmir

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 19 Ağustos Novita - 4000 greft ekim
« Yanıtla #105 : 21 Şubat 2017, 00:14:45 »
Ey masallah.  Buyukler guzel soylemis.  Sabirla koruk helva olur.  E olmus. :) Forumuna yazdigimi unutmusum. Isler yogun,  uyarisi sayfama dusse de bakmamisim. Actim okudum kendi yorumlarimi sonra sayfa sayfa gelismeleri gorebilmek iyi oldu.  Sen 6 ay bekledin ben 6 dakkada hepsine bi kerede bakmis oldum.  Herseyden once.... Donor bolgene sevindim.  En buyik korkumdur.  Sende de baslangic biraz endise veriyordu acikcasi ama su 'toparlanir'  lafi demek gercekmis.  Ben esasen cok bilgi sahibi degilim cok syurec takip etmedim ama demek donor bolge toparlanmasi diye bisey varmis.  Ve ekilen bolgeye sira gelirse... Ben sac cizgine su sebeple karistim... Greftler yetmeyecek ve sacin seyrek kalacak diye korktum ama sac dolulugun iyi duruyor. Zaten sen "on cizgimi tartistik konustuk sonucunda da ben oyke istedim"  deyince olay bitmisti.  Yani durumu irdeleyip bilerek isteyerek karar verdikten sonra yorumcuya susmak kalir.  Simdi bu gozle bakinca istedigin seyi yaotirmanda sorun cikaracak bir yon olmadigini goruyorum ben kendimce.  Neden biliyir musun... Eger vertex sorunun olmasa idi sana degil ama icimden derdim ki bir santim geriden yapsa kazandigi greftlerle onu kapkara yapsa.  Ama sende bunu demem cunku geriye dogru seyrelen saclarin var....onde cok yogun kapkara sac bu sefer arkayi cok sirittirir.  Boyle guzel bir degrade olmus.  Gozun takilmasina sebep olacak ani ve kesintili yogunluk degisimi yok.  Velhasil. Gecmis olsun.  Bence degmis guzel olmus.  Spor yapiyir musun?  Spor yap.  Konuyla alakasiz ama. Spor iyidir.

tween85

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #106 : 21 Şubat 2017, 00:26:23 »
Ey masallah.  Buyukler guzel soylemis.  Sabirla koruk helva olur.  E olmus. :) Forumuna yazdigimi unutmusum. Isler yogun,  uyarisi sayfama dusse de bakmamisim. Actim okudum kendi yorumlarimi sonra sayfa sayfa gelismeleri gorebilmek iyi oldu.  Sen 6 ay bekledin ben 6 dakkada hepsine bi kerede bakmis oldum.  Herseyden once.... Donor bolgene sevindim.  En buyik korkumdur.  Sende de baslangic biraz endise veriyordu acikcasi ama su 'toparlanir'  lafi demek gercekmis.  Ben esasen cok bilgi sahibi degilim cok syurec takip etmedim ama demek donor bolge toparlanmasi diye bisey varmis.  Ve ekilen bolgeye sira gelirse... Ben sac cizgine su sebeple karistim... Greftler yetmeyecek ve sacin seyrek kalacak diye korktum ama sac dolulugun iyi duruyor. Zaten sen "on cizgimi tartistik konustuk sonucunda da ben oyke istedim"  deyince olay bitmisti.  Yani durumu irdeleyip bilerek isteyerek karar verdikten sonra yorumcuya susmak kalir.  Simdi bu gozle bakinca istedigin seyi yaotirmanda sorun cikaracak bir yon olmadigini goruyorum ben kendimce.  Neden biliyir musun... Eger vertex sorunun olmasa idi sana degil ama icimden derdim ki bir santim geriden yapsa kazandigi greftlerle onu kapkara yapsa.  Ama sende bunu demem cunku geriye dogru seyrelen saclarin var....onde cok yogun kapkara sac bu sefer arkayi cok sirittirir.  Boyle guzel bir degrade olmus.  Gozun takilmasina sebep olacak ani ve kesintili yogunluk degisimi yok.  Velhasil. Gecmis olsun.  Bence degmis guzel olmus.  Spor yapiyir musun?  Spor yap.  Konuyla alakasiz ama. Spor iyidir.
Serhan Abi cok ama cok tesekkur ederim objektif yorumlarindan ötürü.  Forumlarda yorumlarini takip ettigim tecrublerine guvendigim sayili kisilerden yorum almak daha iyi oluyor bu surecte sana ve Onur Abiye tsk ederim. Hic bi zaman beklentimi en ust seviyede tutmadim cunku sacimin kalitesizliginin farkindaydim aslinda biraz risk alarak ekim isine girdim cok sukur suan memnunum diyebilirim.  Dogal gorunmesi bnm. Icin yeterli sebeplerden biri...  Spor yapiyorum abi  ayrica mumkun oldugu surece keratin icerikli gidalara dikkat ettim. ( kabak cekirdegi,  havuc)  bide biotin aliyorum  oda sacimim rengini degistirdi sanirim. Son olarak Allah herkesin gönlune gore versin  gercekten zor ve sabir isteyen bi surec.

tween85

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #107 : 21 Şubat 2017, 11:11:03 »
Ekimden sonraki süreç içerisinde 55. gün ve 170. gün fotoları ... yaklaşık 120 günlük süredeki fark !
« Son Düzenleme: 21 Şubat 2017, 11:13:34 Gönderen: tween85 »

tween85

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #108 : 21 Şubat 2017, 11:14:17 »
...

serhanizmir

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #109 : 21 Şubat 2017, 11:21:15 »
Filmin mutlu sonla bitmesi guzel biseydir. :)
Serhanizmir

tween85

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #110 : 21 Şubat 2017, 11:31:40 »
Filmin mutlu sonla bitmesi guzel biseydir. :)
Herkesin gönlüne göre olur inşallah  abi .  :)

tween85

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #111 : 21 Şubat 2017, 13:35:30 »
Süper sonuc masallah hayirli olsun saygılar:)
Sağ olasın Hitman hocam   saygılar :)

saruhan42

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #112 : 28 Şubat 2017, 12:11:37 »
Kardeş hayırlı olsun.Aynı gün ekim yaptırmışız.Allah gönlümüze göre versin.

tween85

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #113 : 28 Şubat 2017, 12:13:47 »
Amin kardeşim sonuç nasıl sende  konu başlığını bulamadım.

saruhan42

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #114 : 28 Şubat 2017, 12:15:01 »

Ben açmamıştım başlık. :)

tween85

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #115 : 28 Şubat 2017, 12:17:19 »

Ben açmamıştım başlık. :)
hmmmm  beklentini karşıladı mı durum  nasıl  kardeşim

smrr

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #116 : 28 Şubat 2017, 20:59:51 »
Hocam kullandığınız ilaç falan var mıydı yoksa ilaçsız mı sonuc

tween85

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #117 : 28 Şubat 2017, 21:02:42 »
Biotin kullaniyorum hocam,  vertekse minox kullandim  , spor,  gunde 1 avuc kabak cekirdedegi

tween85

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #118 : 28 Şubat 2017, 21:48:17 »
Biotin kullaniyorum hocam,  vertekse minox kullandim  , spor,  gunde 1 avuc kabak cekirdedegi

Sporun saça faydası oluyormu ne birde ne tür spor yapiyorsunuz bilgi verirmisiniz

Kardesim sporun saca faydasi direk olmasada dolayli yonden soyle var spor yapmak kalbin iyi calismasi ve kanin pompalanarak kan organizmanin her zerresine ulasir   Kafa derinden  alete kadar her bolgesine  dostum... Ben genellikle yuzuyorum dostum  ve sporun her turlu faydasini gorebiliriz  diyebilirim sac icin.  Ayrica kabak cekirdegi eger sivilce sorununuz yoksa gunde bir avuc tuketin hocam,  bol yesillik ozellikle havuc  tuketin hocam

tween85

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #119 : 28 Şubat 2017, 21:51:23 »
Telefondan yaziyorum  yazim hatalari icin kusura bakma dostum :)

Facebook Twitter Instagram