Merhaba Arkadaşlar,
7.ay önce yapılan ekimi sonrası saçlarım 1.5 aydır çok şiddetli bir biçimde dökülüyor. Dökülen saçların çoğu da yeni ekilen saçlar.
Ekimden 1 ay önce başladığım Proscara, 8 aydır aralıksız devam ediyorum. Proscar+Biotin kullanıyorum. Bu benim ikinci revizyon ekimim
Tam sonuç almaya, saçlar toparlamaya başlamış diye düşünürken birde bu dökülme çıktı. Ekim merkezine (Bnish Hair Wellness) kontrole gittiğimde onlar da IGF önermişlerdi. 2 Ay içerinde 4 IGF yaptırdım.1 yılda da toplam 11 IGF yaptırmış oldum. Avesin şampuan kullanıyordum bıraktım, Sebamed aldım. 4 ay önce kan tahlili vermiştim. D vitaminim biraz düşük çıktı onun harici diğer değerlerim normal çıktı. Bu aralarda malum nedenlerden tahlil vermek istemem. 5 aydır dökülmeyen saçlara ne oldu da 2 ayda dökülmeye başladı ? Elimi her attığımda saçlar geliyor. Her sabah yastığımda saçlar görüyorum. Duşta inanılmaz farkediyorum. Elimi saçıma götürmeye korkuyorum
Hiç stresli bir dönemde geçirmiyorum. Dökülme sonrası stres oluyor
Salı günü merkeze gittim. Ekilen saçların neden döküldüğüne dair onlar da doğru düzgün bir cevap veremediler.
Dermoreller önerdiler 1,0mm lik. Onun siparişini verdim bi umut onu deneyeceğim.
Hani ekilen saçlar dökülmezdi
Bu dökülme geçiçi midir ? Dökülen saçlar geri gelir mi ? Finansa rağmen olması normal mi ?
Akşam son fotoları çekip paylaşırım