Bende 2.ekimi yaptırdığım için Şuanki psikolojini çok iyi anlıyorum önceki yorumlarda dökülmeyi durdumak daha ii olması için araştırma içindeydin şimdi herşeyi unut sana önerim 12.aya kadar bekle şimdiden finansı oral almayı bırak sende çok etki etmemiş bu şekilde %5 çok nadirdir bazen kişiden kişiye değişebiliyor dermaroller ile finansı kafadan yedir solüsyon hazırla çok çeşit solüsyonlar var forumdada ölçüleri formülleri mevcut minox girmene gerek yok.igf de kullanma 12.aya kadar büyük oranda toparlıycaktır ikinci ekimle olan saçlarda bu süre zarfında daha kalınlasıp gelişeceklerdir 12.ayda full kafaya saç pingmenti yaptır dönorun. Vertex yanlar ön çizgiye bulut şeklinde seyrek attır yapay oldugu belli olmasın seyreklik açıklık vs hepsini ortadan kalkacagını göreceksin fatih serdaroğlu çok orjinal pigment yapıyor dibine kadar gir dikkatli bak yine bu işleri bilmeyen adam anlamaz yada başka bir merkezindede yaptırabilirsin YouTube videosu var bakabilirsin 3.ekim istemiyorsun anladım ama farklı ekim merkezinde dönorda aşşagıda işaretledim o bölgeden 1000 greft çıkar zaten alım düzensiz yapılmıs o bölge hariç dağıtılılmış şekilde 500 greft daha alınır dönorun şuankinden daha düzenli iyi gözükür sakalını 2000 de sakaldan rahat çıkar sakalı vertex ağırlıklı vertexin çok açık 1500 greft orta değil ön hat ağırlıklı arkaya dogru serpme ektir greftin orta kısımların tutma oranı daha düşüktür o bölgleri daha fazla yıpratma saç ekimi düşünmüyorsan bile bu seçenegi kaldıralım diğer uygulamarı yapman senin pskklojik ve görünüm açısından çok daha iyi hissettircektir emin ol pişman olmazsın saç defterini kapatırsın benden bu kadar kardeşim üzüldüm adına tekrardan geçmiş olsun
Tekrar ekim defterini kapattım. İnsan psikolojisi her şeyden önemli. Bir daha olursa o sürecin çok daha yıpratacağı olacağını öngörüyorum. Şu an odaklandığım nokta dökülmelerin bir an önce durması. Tavsiyen için çok teşekkür ederim yalnız dediğin
"finansı kafadan yedir solüsyon hazırla çok çeşit solüsyonlar var"
Bunun ilgili bir bilgi bulamadım. Link verebilir misin?
Senin konuyu da inceledim süreç iyi ilerliyor.
Umarım verilen zahmete değecek, yüzleri gülderecek sonuçlar alırız