Size ekime gerek denilmişti ama saçınızın ön kısmını aynen bu fotoda havalı bi şekilde😎 tarayamayacaksam neyleyim şekil veremediğim saçı şimdi muazzam olmuş benim merak ettiğim özgüveniniz nasıl tahminimce moralman yükselmiş hayat enerjiniz de yükselmiştir 🙂... güle güle tarayın felak nas okuyun nazara gelmeyin hocam ...
Selam, güzel dilekleriniz için teşekkürler.
Her ekim kellikten kurtulmak için olmadığı gibi, saç ektirmek için çok fazla açıklığınız olmasına da gerek yok. Nihayetinde estetik bir operasyon. Ben saçımı tarayabilmek, havalı bir model verebilmek için ektirdim. Üzerine başka bir estetiğim de oldu. Özgüven çok üst seviyelere çıktı tabi, 10 yaş geriye gittim.
Kafasında soru işareti olanlar için, kesinliklikle tavsiye ederim.
Tabi öneriler de doğru önerilerdi. Çok tecrübeli, çok ekim görmüş yüksek istatistikli arkadaşlar var. Onlar da mevcut saçları kaybetme riskinden dolayı haklı olarak riskli gördüler. Nihayetinde merkezime güvendim ve hayatımda aldığım en doğru kararlardan birini verdim diyebilirim. Bu arada bu kadar bilgili de değildim tabi ektirmek istediğimde
Biraz cahil cesareti de diyebiliriz.
Kendinize bakın. Saç çok önemli olsa da, konu sadece saç da değil.
Benim estetik anlayışıma göre Ramazan davulu gibi göbekle dolaşıp sadece saça odaklanmak da saçma.
Özgüven önemli. Tek bir hayatınız var.
Herkese bol şans