Öncesinde konu açsaydın sana ekim yaptırma derdim Saç eken merkezinde size bunu söylemesini beklerdim. Saçlarınız sık Var olan saçlarınızın arasına girip ekim yapmak kendi saçlarınıza zarar verebilir ve dökülmenizi daha da hızlandırabilir. Ön çizginiz bile bozulmamışken 4 bin greft ekin yapılmış ne diyim hayırlısı olsun Artık olan oldu.
Teşekkür ederim. Konu açmayı düşündüm aslında ama birtürlü fırsat olmadı. Açsam ve yorumları alsam ne yapardım bilemiyorum. Çok arada kalırdım sanırım.
Korktuğum tek şey aslında kendi saçımın zarar görme ihtimali ve dökülme sürecine girmesi. Bu noktada Asuman Hanım'ın referansları biraz ağır bastı. Bana yakın saçlardan çok iyi sonuçlar çıkarmış.Şimdilik zarar görmemiş saçlar ama sonrasında ne olur bilemiyorum tabi. Asuman Hanım ve el işçiliğine güvendim biraz da diyebiliriz.
Ön çizgim bu arada epey kötü idi. Ben devamlı berberde zayıfları aldırarak düz bir görüntü oluşturtuyordum. 20 gün'e kalmıyordu berberime gitmem.
Kumral olmamdan kaynaklı açık bölgeler yakından bakmayınca çok belli olmuyor da sanırım, öyle de bir avantajım var.
Yeni fotolar ekledim.
1- Ön çizgi
2- Işık altında
3- ışık altında