Arkadaşlar merhaba , yaşım 38 adım onur özel bir firmada mühendisim saç problemim uzun yıllardır seyreklikle devam ediyordu. 40 gün önce ön alanlardaki seyreklipe son verip cesaretimide toplayıp, ankara FEHMİ ARMANİ de saç ekimimi gerçekleştirdim. Foto bol bol ekleyeceğim. Şu an düzeltmeleri yapıyorum. Ekim yaklaşık 9 saat sürdü , temiz hijyenik alakalı bir klinik. Zaten hastane ortamı olduğu için rahat ve doktor eşliğinde oldu. Ben çok memnun kaldım. Fehmi bey iyi ve dürüst biri , bu işide iyi biliyor. Saç ektirmek kolay değil. Sabır istiyor. Bildiğiniz cerrahi operasyon sonuçta. İlk 10 gün zor ve uykusuz geçti. Huzursuz oldum ve dikkatli davrandım. Ağrı hiç olmadı nerdeyse, sadece kaşıntı çok oldu. Ben 20.gün yazlığa gittim ve denizede bol bol girdim. Güneşlendim. Yaklaşık 1.ayda şok dökülme ile ekilen saçların nerdeyse %70 i döküldü. Şu an diplerden yavaş yavaş birşeylerin çıktığını görüyorum. Ben memnunum. Açıklığım çok değildi fakat, çok seyrekdi.gelişmeleri hep birlikte bu topik altında izleyeceğiz. Herkese selamlar
Resimler ilk 3.günden itibaren 20. Güne kadardır.