Saç ekimi konusunda bir kaç sene tereddüt geçirdim. Ayrıca zaman bulma konusu malumunuz, bir problem. Araştırmalarım sonucunda en iyi kararın Sn. Dr. İlhan Serdaroğlu olabileceğini düşündüm.
Hem estetik hem de memnuniyet bakımından hastalarının tamamına yakının olumlu görüş bildirdiği bir doktor olduğunu farkettim.
Kendilerini ziyaretten ettim. Daha ilk karşılaşmada doğru yere geldiğimden emin olarak saç ektirmeye karar verdim.
Çok profesyonel çalıştıklarını belirtmeliyim. Operasyon sırasında ve sonrasında 3 gün tekbir ağrı veya sızı olmadı. sonraki 4 gün içinde ilaç kullanmayı bıraktığım için donör bölgede hafif baş ağrısı oldu.(Bu benim hatam) Operasyonnun o kadar rahat ve kaliteli geçti ki; bi ara uyuya kalmıştım
İlhan Hoca'nın ekim kalitesi çok iyi diye düşünüyorum. Arkadaşlarım bendeki ekimi görünce hemfikir oldular.
Ama bir konuda sizi uyarmalıyırm. Siz ne kadar isteseniz de, hocamız şekil bakımından, yani hangi alanlara ekim yapılacağı konusunda sizin isteklerinizi fazla dikkate almıyor. Bu konuda kavga etmelisiniz:)
Baştan işi sıkı tutun bence.
Umarım Bu işin sonunda hayalkırıklığı yaşamam.
Zaman geçtikçe foto paylaşacağım..
operasyonun hemen sonrası fotolarını alamadım. Aşağıda ki fotolar 1 hafta sonrasına ait.