Saç Ekimi Sonuçları
Saçlardan 6300 greft alınmış artık maalesef olumlu da sonuçlansa saçları biraz uzun tutmanız gerekecek. Yan bölümde bulunan saçlar konusunda da haklısınız, o bölüme fazla girilmiş gibi.
Acaba kanlanmada mı sorun var? Kısa süreli rogaine gibi bir takviye mi deneseniz bilmiyorum. 2. ekim için sonuç beklemek erken ama önden önlem almakta iyi olabilir.
Sizin kulak ustu donor bolgeniz oldukca sorunlu idi. 2. Ekimde buraya ekim yapildi mi goruntuyu duzeltmek icin.
kanlanma degilde abi bir kac forumdan konuya baktm serkan aygının abiyle aynı donemde ektırenler hemen hemen onlarında sacları cok fazla onlardada revize durumu olmuş acaba ekiple alakalı bır durum mu yada sac yogunlugundan dolayı ekılen sacları vucut besleyemıyor mu oda olabilir , özellikle dikkat ediyorum genel demeyim ama bir cok kişide saç yogunlugu olan sıkılastırma yapan kısılerde ıstedıgı sonucu alamıyor gibime geldi
Hayır donör alanına ekim yapılmadı, eşitleyip alırsak daha sırıtmaz daha düzgün görünür dediler ama bazı noktalar sırıtıyor saçı kısa kestirmek hayal oldu bunu kabullendim.
Revizede serkan hoca nasıl böyle birşey olmuş sorun tamamiyle bizimle ilgili demişti.
Peki kulak ustu donöre sac ekilmez mi. Imkan acisindan soyluyorum. Boyle birsey yapilabilir diye dusunuyorum.
ozaman sorun yok abi inşallah istediğin sonucu alırsın hepimiz
serkan hocanın ekimin arkasında duruşu taktir edilesi bir durum, böyle böyle başarılı olursunuz işte en azından gözünüz kapalı gidersiniz bir yere giderken yalnız ben şu yazdığınızı anlamadım10/2 ekim/revize