Saç Ekimi Sonuçları
Kabuklar beraber greftler de kırılıp dökülüyor, ama kökler derinin altında kaldığı için sorun yok. Yukardan görünmüyor olması, altında kök olmadığı anlamına gelmiyor yani.
Aynen tam olarak bu
Bu ekilenler çıkarsa ki çok sağlıklı ve kalın telli duruyor saçların 10 numara olur. Hayırlı olsun
hairmd losyonun üzerinde sürdükten sonra yıkamayınız yazıyor yanlış hatırlamıyorsam. zaten bunlar kabuk dökülene kadar tavsiye ediliyor ama sonrasında sana kalmış biraz da... bana 16. gün fotoğrafı atınca artık kendi şampuanınıza dönebilirsiniz, nemlendirici kullanmayı da bırakabilirsiniz dedi. ben de prozinc plus a geçtim.
Ben de prozinc plus a gectim. Xpecia ve priorin hakkinda ne dusunuyorsun?
ben xpecia kullanıyorum proscar ile beraber. xpecia'nın içinde saç için gerekli her şey var. priorin xpecia'ya göre daha az etkili bir ürün. 1 kere saç ektiriyorum onda da başarılı olsun diye elimizden geleni yapmalıyız diye düşünüyorum.
Dostum ikinci ekimin hayırlı olsun bnce güzel bi ekim olmuş buseferde olmazsa artık yapcak birşey yok belki sakaldan olur çünkü dönor un baya yıprandı gibi
İnş güzel olur dostum aksi halde tüm gemileri karadan yürüteceğim.. Onlar düşünsün
Bence ekim merkezinin sıklık ve saç yönüyle, farkı ortaya çıkıyor yni snatçı nın çizimi önemli gerisi kişinin yaşına saç kalitesine vucudun kabul edip etmemesine göre değişiyor yani sanatçı kadar malzemede önemli. Bende de aynı sıkıntı oldu sigara içme ve dolaşım sistemi sorunları benim ekimimi etkiledi umarım senin bu sefer vucut saçları kabullenir:)