Arkadaşlar serkan hocanın asistanı eda hanım tekrar aradı bende işimden küçük bir izin alarak bu hastalık günlerinde herhangi bir kısıtlama gelmeden revize operasyonunu aradan çıkarmak istedim hem daha sakin olabilir dedim, yarın perşembe günü için uçak gidiş ctesi günü dönüş bileti mi ayrıca kalacağım sürede otel rezervasyonumu havaalanından vip araçla alıp vip araçla tekrar bırakacaklar operasyon cuma günü sabah olacak bütün olanaklar klinik tarafından karşılanıyor her ekimde sorun çıkabilir şimdi işin arkasında durmak yetmezmiş gibi bütün kolaylıkları sağlamaları gerçektende insanın bütün olumsuz ve yaşandığı şeyleri unutturup pozitif bir enerji veriyor şimdi düşündüğümde iyiki serkan aygını tercih etmişim diyorum bir pazarlık içine bile girmeden siz onları düşünmeyin biz herşeyi ayarlayacağız sizin için sadece siz izninizi belirtin demeleri taktire şayan bir davranış ve bütün ekim merkezlerine örnek olması gereken bir davranış arkadaşlar sizi mağdur etmeyecek yerlerde ekim yapın ekim öncesini araştıedığımız kadar sonrasında araştırıp hesaplamalıyız bu revize olayında umut ediyorum ki yüzüm gülecek yorum yapan arkadaşlara ve serkan aygın kliniğe teşekkür ediyorum.