Saç Ekimi Sonuçları
Hocam bahsettigin yağlanma ve sivilce bende de sürekli çıkıyordu hatta kafamda 10 15 sivilceyle gezdiğim günleri bilirim birçok ilaç kullandım geçici çözüm hepsi Ben sorunu Vichy şampuan ile çözdüm ama başka şampuana geçersem yineliyor
Güzel gidiyor özellikle saçlar baya kararmış finasterid olumlu etki gösteriyor gibi saçlara. Dönor toparlar şu haliyle bile çok kötü gözükmüyor bence. Uzun kullansanız şu aşamada bile belli olmazdı...
iyi gidiyor fakat doner bölgeyi traş etmekle pek iyi etmemişsin.
Gayet güzel görünüyor lakinn dönor aynı arenamed alımı gibi duruyo geç toparlar bu saç güzel olucak bence. Finans yan etki yaptımı dostum
Hocam bende de yağlı deri ve saç problemi var..ekimden önce de aşırıydı ekimle beraber deri de yıpranınca iyice hissediliyor ve sivilceyle beraber rahatsız ediyor..haftada 1 konazol kullanıyorum, cok rahatsız ederse aynı gün 2.kez yıkıyorum..Revita kullanan var mı? Sivilce ve yaglanmaya iyi gelir mi yakında bu şampuana başlayacagım
70. GünFin 4/1 + 2 Xpecia
Bende tecrübeli arkadaşların tavsiyesi ile kanazola geçtim haftada iki bakalım nasıl olacak, revita kullananlar var memnun genel olarak almışken banada al ücretini gönderirim pek bulunmuyorda
Hocam fin ve günde 2 xpecia fazla degilmi 70. Gününe göre .karacigeri yorma sonra . 70. Günde saçların hızlı çıkması güzel tabiki ama bana kalırsa Serkan hoca ya danış derim . Ekim’iniz güzel olacak maşallah 🧿
Konazolu dikkatli kullan dostum, prospektusunu oku. Fazla kullanımın deriye zararı olduğu vs ile ilgili bilgileri bi arastir. Sonuçta bi ilaç olduğu için dikkatli kullanılması gerekir Proscar gibi. Ekim surecin de iyi gidiyo istediğin sonucu alirsin inşallah.
Ketoral haftada 2 kez kabuklanma yapti bende, 1e düsürüp diger günler vichy ile yikayacagim bakalim..
Süreç normal seyrinde donör bölgende hiç sorun kalmayacak şekilde yakında toparlar Her şey yolunda kardeşim iyi seneler