Abi aynı kanamalar bende de var yastıkta görüyorum. Normalmiş bu süreç. Birde normal yıkamaya başladın sanırım. Şampuan olarak ne kullanıyorsun? Ayrıca takviye olarakta ne alıyorsun? Son sorum güneşe çıkarken nasıl korunuyorsun?
Şapuan olarak ilk 15 gün ekim merkezinin sebamed önerdiğini kullandım 15 gün sonra sebamed bebek şapuanı ile devam ettim 30 gün den sonra bebek şapuanına Evigen, Bemix, Bepanthen ampül ve çam terebentini koyup karıştırıp kullanıyorum, takviye olarak proscar 4/1, bioxcin biotin + çinko tableti var kullanıyorum bu haftadan sonrada başka bir bitkisel karışım var onu haftada bir kafaya süreceğim daha sonra haftada 1 Ducray kelual ds kullanıyorum aşırı yağlanmaya karşı en azından şok ve çıkış evresini tamamlayana kadar böyle devam edeceğim ilerde proscar yerine Xpecia dönebilirim.
Şapkayı ben 10 günden sonra kabuk dökümü den sonra arkadan genişletir daralanları kullandım güneşe çıktığımda şapka takıyorum ekim merkezi banada 2 ay güneşe direk maruz kalma demişti, ben gece çalıştığım için off günlerimde gün batımında çıkıyorum vampir hayatı benimki normalde zaten sorun yok