Gönderen Konu: 18.10.2019 DR.SERKAN AYGIN 4500 Greft  (Okunma sayısı 68116 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: 18.10.2019 DR.SERKAN AYGIN 4500 Greft
« Yanıtla #45 : 20 Ekim 2019, 11:57:03 »
Yav başkan klinik aç saç ektirelim doktordan önce sana koşuyoruz bu nedir arkadaş :D onlara whatsapp fotoğraf atmışım henüz cevap yok direk foruma özele sana koşuyorum :) tarak tutmasın saçının makas kırılsın saçında ne diyeyim

Pazar günü  bırak dinlensinler :) bir sorun sıkıntı yok bakıp bakıp kurcalama kendini normal durumlar:)

La Casa de Kel Papel

• Saç ekim süreci
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #46 : 20 Ekim 2019, 11:59:04 »
Kan dediğin bumuydu dostum🤣🤣

Olm biz keller ne panik, manyak, takıntılı insanlarız Allahım kelliği verdin bari bunları vermiyeydin yoksa hepsi kellikten mi tövbe estağfurullah, o zanax dan sirkeli almam lazım galiba hayat daha güzel oluyor  ;D ;D

La Casa de Kel Papel

• Saç ekim süreci
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #47 : 20 Ekim 2019, 12:00:40 »
Pazar günü  bırak dinlensinler :) bir sorun sıkıntı yok bakıp bakıp kurcalama kendini normal durumlar:)
Başkan ne uyuması hepsini hazır ola koymuşum o değilde eda hanıma haksızlık etmiş oldum :D

ahmetrts

• Hero Member
« Yanıtla #48 : 20 Ekim 2019, 12:33:03 »
Olm biz keller ne panik, manyak, takıntılı insanlarız Allahım kelliği verdin bari bunları vermiyeydin yoksa hepsi kellikten mi tövbe estağfurullah, o zanax dan sirkeli almam lazım galiba hayat daha güzel oluyor  ;D ;D
Doğru diyon heralde hanım bile bıktı benım takıntılı hallerımden bu keller çok cins 😁😁😁

H3isenberg

• Full Member
« Yanıtla #49 : 21 Ekim 2019, 09:02:25 »
Öncelikle geçmiş olsun sonunda ektirdin :) rahat olmaya çalış uyurken eline koluna dikkat et :)

La Casa de Kel Papel

• Saç ekim süreci
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #50 : 21 Ekim 2019, 12:52:11 »
Öncelikle geçmiş olsun sonunda ektirdin :) rahat olmaya çalış uyurken eline koluna dikkat et :)
Teşekkürler dostum evet sonunda :D bugün ilk yıkama şuan losyon sürdüler birazdan yıkama yapacaklar daha sonra memlekete dönüyorum bundan sonraki yıkama süreci bende artık ama uykusuzluk çok kötü

Kratos

• Saç ekimim
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #51 : 22 Ekim 2019, 15:25:57 »
burdan senin konundan yazarsak daha iyi olucaktir.

kullandigin losyon bepanthol oldugunu dusunuyorum,losyonu bol bol yogurt gibi degil elinde isitarak surersen,ve bunu heryere surecek sekilde yaparsan iyi olacaktir,yikama yaparkende sampuani birazcik kafan bekletip bi kac sefer suyla durulayabilirsin,su ilik olsun,klinik talimatlsrin yazili oldugu kagit veriyor,orayi okuyup incelersen faydasi olacaktir,nemlendirici losyonu cikarmak ile ugrasma zaten deri emiyor,stresten uzak ol zamanla sac derisinin iyilestigini goreceksin, icin rahat olsun
Serkan Aygın | 3100 Greft | Fue | Yaş 35 | 03.10.2019
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=9873.0

La Casa de Kel Papel

• Saç ekim süreci
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #52 : 22 Ekim 2019, 18:41:18 »
burdan senin konundan yazarsak daha iyi olucaktir.

kullandigin losyon bepanthol oldugunu dusunuyorum,losyonu bol bol yogurt gibi degil elinde isitarak surersen,ve bunu heryere surecek sekilde yaparsan iyi olacaktir,yikama yaparkende sampuani birazcik kafan bekletip bi kac sefer suyla durulayabilirsin,su ilik olsun,klinik talimatlsrin yazili oldugu kagit veriyor,orayi okuyup incelersen faydasi olacaktir,nemlendirici losyonu cikarmak ile ugrasma zaten deri emiyor,stresten uzak ol zamanla sac derisinin iyilestigini goreceksin, icin rahat olsun
Teşekkürler buraya taşıdığın için dostum, evet Bepanthol losyon, elinde ısırarak elime döküyorum avucuma diğer elle işte sürmeye çalışıyorum sadece saçın uçlarına mı sürülüyor deriye saçın içine işlenmesi gerekmiyor mu, klinğin yıkmaya ile ilgili bir belgesi yok sadece bir video göndermişlerdi onuda uygulamak zor çünkü orada bayağı bi profesyonel yapıyor işi orada çalışan saç yönlerini bildiği için, sadece losyon sürme ve çıkarma işlemi zor kalan kalsın diyorsun yani 😁

La Casa de Kel Papel

• Saç ekim süreci
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #53 : 22 Ekim 2019, 18:42:58 »
Bu arada 5. Gün 2. Yıkama

Kratos

• Saç ekimim
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #54 : 22 Ekim 2019, 18:47:20 »
Teşekkürler buraya taşıdığın için dostum, evet Bepanthol losyon, elinde ısırarak elime döküyorum avucuma diğer elle işte sürmeye çalışıyorum sadece saçın uçlarına mı sürülüyor deriye saçın içine işlenmesi gerekmiyor mu, klinğin yıkmaya ile ilgili bir belgesi yok sadece bir video göndermişlerdi onuda uygulamak zor çünkü orada bayağı bi profesyonel yapıyor işi orada çalışan saç yönlerini bildiği için, sadece losyon sürme ve çıkarma işlemi zor kalan kalsın diyorsun yani 😁

losyon sac derisine iniyor zaten,eline dokup sonra surtme yapmadan sacina uygulayabilirsin

pharmaozon serumuda ayni sekilde kullan,gunde 3 sefer kullanabilirsin kafa derisindeki gerginligi aliyor ve yumusatiyor,15 gune kadar kabuk dokumu olacaktir,kafan baya rahatlar

La Casa de Kel Papel

• Saç ekim süreci
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #55 : 22 Ekim 2019, 20:01:17 »
losyon sac derisine iniyor zaten,eline dokup sonra surtme yapmadan sacina uygulayabilirsin

pharmaozon serumuda ayni sekilde kullan,gunde 3 sefer kullanabilirsin kafa derisindeki gerginligi aliyor ve yumusatiyor,15 gune kadar kabuk dokumu olacaktir,kafan baya rahatlar
Teşekkürler dostum yarın yapacağım uçlarda tompon gibi aralara uçlarda bırakacağım öyle deneyeceğim, parmazon çok yoğun bir serum ve çok iyi ben biraz fazla kullandığım için gün boyu kafayı nemli ve yumuşak tutuyor hatta yukarıdan alnıma akıyor

Kratos

• Saç ekimim
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #56 : 22 Ekim 2019, 21:44:22 »
evet bendede aynisi oldu yukardan alna akiyor,silip duruyodum,sonra az az ustten sıkıyodum,asagiya inmeden tampon yapiyidum asagiya fazla akmiyodu. kabuk dokumune kadar biraz yorucu sabir edersin,sonrasi zaten bekleme safhasina giriyoruz,dokulmeler olucak,tekrardan cikicak,takviye xpecia vs kullanican sabah aksam vs ,6 aya sac durumu netlesiyor,insallah istedigin gibi olur kardesim.

sac ekimi sabir isi,beklemedeyiz

La Casa de Kel Papel

• Saç ekim süreci
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #57 : 23 Ekim 2019, 00:13:22 »
evet bendede aynisi oldu yukardan alna akiyor,silip duruyodum,sonra az az ustten sıkıyodum,asagiya inmeden tampon yapiyidum asagiya fazla akmiyodu. kabuk dokumune kadar biraz yorucu sabir edersin,sonrasi zaten bekleme safhasina giriyoruz,dokulmeler olucak,tekrardan cikicak,takviye xpecia vs kullanican sabah aksam vs ,6 aya sac durumu netlesiyor,insallah istedigin gibi olur kardesim.

sac ekimi sabir isi,beklemedeyiz
Şu ilk aşama kabul dökümü rahatlatır daha sonra 2 ay süreci rahatlatır sornra dediğin gibi artık elde avuçta ne olacak zamanla göreceğiz  propecia biotin çinko kullanıyorum antibiyotik ödem giderici ağrı kesici birde donör bölgemde fotoğraflarda yukarıda bir iki alan çok hırpalanmış sızlıyor oralar ben fito yara ve iz geçirici kremi donör alanına sürdüm iyice

La Casa de Kel Papel

• Saç ekim süreci
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #58 : 23 Ekim 2019, 13:39:25 »
6. Gün 3. Yıkama ekim alanına nemlendirici sermundan sonraki fotoğraflar donör alanı ve ekim alanı ile ilgili durum bu şekilde

La Casa de Kel Papel

• Saç ekim süreci
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #59 : 23 Ekim 2019, 13:41:09 »
Vertex

Facebook Twitter Instagram