Saç Ekimi Sonuçları
Sag sol farkı bende de var 3. Aydayım cok erken ama herkeste olmasıda tesadüf degildir heralde
Yerleştirme işini 2 farklı kişi yapıyordu sanırım olabilir diye düşünüyorum
hocam baktığım kadarıyla süreç benim gibi biraz geriden geliyor gibi. benimde gözle görülür ataklar 150. günde falan başlamıştı. bende şişlik olan bölgede malesef çıkış olmadı daha doğrusu seyrek oldu ve şişlik devam ediyor. bazen masaj yapayım diyorum hafif bastırdığımda orda hala acı hissediyorum. nekroz vs olmamasına rağmen neden şişlik var çözemedim. tepe bölge için en az 12 ay kadar bekle sonra çıkışlar gelecektir diye tahmin ediyorum. eğer saç diplerinde sivilcelenmen devam ediyorsa vichy nin yağlı saçlar için olan şampuanını kullanabilirsin . birde mutlaka saçlara masaj yapacak bir taraf al ve günlük hafif hafif masaj yap onunla kan dolaşımı artsın
çok kişide bu durum mevcut hakkaten garip... bende de sol taraf sağa göre geride. ön çizgide sorun. iç kısımlarda.
Her saç ekiminde bir taraf yada bazı bölgeler geriden gelir. Bunun nedeni kan dolaşımı hepinizin süreci çok iyi gidiyor belanızı aramayın:) Bir anda foşur foşur saç çıkmaz her saçın ayrı fazları var ve bulunduğu bölge deki kan dolaşımı farklı genelde eşitlenmesi 10 ayı bulur.Forumda paylaşılan ekimlerin hiç biri eşit değildir zamanla eşitlenir.
Başkan örgütü kuruyoruz serkan hoca ayrıca bize pirim vermeli genel ekim sorunları hakkında deneklerin yorumu ve görünümü başlığı adı altında ücretsiz revize + mezoterapi hediyesi ile bekliyoruz kendisini