Gönderen Konu: İstanbul Hairline 4000 Greft  (Okunma sayısı 18188 defa)

ATILIM

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: İstanbul Hairline 4000 Greft
« Yanıtla #30 : 22 Ekim 2019, 13:16:28 »
Fırça gibi yada süpürge gibi saçlarım var diyorsun
Gözünle mi gördün yoksa elleyerek mi anladin?

Panik yapmadan önce 4.ayın çıkma başlangıcı olduğunu bilmen gerek
Saç çıkar mı çıkmaz mı iddia edilmez
Çıkacağa benziyor. 2  ay  sonra mutlu bir paylaşım yapacağına inanıyorum

3 bin greft aldıktan sonra bin greft daha eklemeleri yanlışın dışında para üstünü istememeleri garibime gitti

Siz bekleyin şimdilik tek çare

;D ;D ;D ;D ;D

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #31 : 22 Ekim 2019, 13:17:19 »
Anladım
O yüzden aşağılarda kamerayı tutup çekmen  bunun delili oluyor. Daha bi tam kapaticilik sagliyor

Umarım herşey dilediğin gibi olur
2 ay daha sabırla beklersin artık

Alp8787

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #32 : 22 Ekim 2019, 13:27:32 »
Anladım
O yüzden aşağılarda kamerayı tutup çekmen  bunun delili oluyor. Daha bi tam kapaticilik sagliyor

Umarım herşey dilediğin gibi olur
2 ay daha sabırla beklersin artık

Ne demek istedini tam olarak anlayamadım. Kamerayi tabiki resim çekerken insan en avantajlı yönden cekiyor açıklık fazla gözükmesin diye. Ama resimlerin hepsi en fazla 6 aylık daha da çok var resimde video da. Bana sanki 10 sene önceki resimlerimi atıyorsun kardeş... der gibi geldi.. Belkide ben öyle anladım.

Cizimde çekilen resime bakarsan daha açık gösteriyor orda da nedense islatip resim çekiyorlar daha seyrek dursun diye mi bilemedim 😅
Ama boya yüzümden akıyor görüyorsunuz.

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 22 Ekim 2019, 13:35:48 »
Ne demek istedini tam olarak anlayamadım. Kamerayi tabiki resim çekerken insan en avantajlı yönden cekiyor açıklık fazla gözükmesin diye. Ama resimlerin hepsi en fazla 6 aylık daha da çok var resimde video da. Bana sanki 10 sene önceki resimlerimi atıyorsun kardeş... der gibi geldi.. Belkide ben öyle anladım.

Cizimde çekilen resime bakarsan daha açık gösteriyor orda da nedense islatip resim çekiyorlar daha seyrek dursun diye mi bilemedim 😅
Ama boya yüzümden akıyor görüyorsunuz.

Burda daha iyi çekim görüntüsü değil
Daha kötü çekim görüntüsü lazım
Net anlaşılır ışık ortamlarinda. bu bir tercih meselesi olmamalı herkes bu dediğimi yapmalı
Çünkü bizi izleyen okuyan görüntüleyen ayrıca görüntülerimize bakıp aldanan binlerce insan var.

Onlara destek olmak istiyorsak herşeyi şeffaf yapmamız lazim.
Zaten burda bizbizeyiz. Dertlerimiz aynı o yüzden sıkıntı olmicaktir kimse bizi ifşa etmicektir

Sözlerimi yanliş anladiysan sebebinin sadece yardım kampanyasi olduğunu unutma

Seni seviyorum dostum. Fırçalık değil sana duzer gibi saçlar diliyorum

Alp8787

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #34 : 22 Ekim 2019, 14:32:03 »
Anladım abicim açıklığı en net gösterenler bunlar var elimde

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #35 : 22 Ekim 2019, 16:48:46 »
Baktım aralarda beyazlar gördum
Onun dışında mükemmel saçların var
Ekilenlerde 2  aya meyve verir inşallah
Saç sorununda biter. Hayırlı olsun

Alp8787

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #36 : 22 Ekim 2019, 16:55:26 »
Ben çıkarmı dan çok neden bukadar seyrek yaptılar okadar Greft arkaya yani sorun olmayan bölgeye serptiler. Şimdi ön bölgede seyrek kalırsa tabiki moralim bozulur gereksiz yere greftler boşa gitti diye.

Beyaz saç yeni çıkanların arasında bile buldum 😅

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #37 : 22 Ekim 2019, 17:20:34 »
Ben çıkarmı dan çok neden bukadar seyrek yaptılar okadar Greft arkaya yani sorun olmayan bölgeye serptiler. Şimdi ön bölgede seyrek kalırsa tabiki moralim bozulur gereksiz yere greftler boşa gitti diye.

Beyaz saç yeni çıkanların arasında bile buldum 😅

Eee beyaz saçları nakliyeci kardeş transfer etmiştir

Alp8787

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #38 : 15 Kasım 2019, 11:01:10 »
Şuan 5 Ay doldu pek bir değişim olmadı 4 ile 5 arasında okadar takip ettim yani aha burda yeni bir saç tüyü var diyemiyorum olanlar yavaştan uzuyor ama yeni çıkan yok. Gördünüz gibi çok seyrek duruyor. Hiç memnun değilim şuanki durumdan.

Mesela şakrakta sok dökülmeden sonra tek bir saç teli bile çıkmadı çizgi çektiğim bölgede. O alt kısımda olanlar şok dökülmeden etkilenmeyenler.

Öteki şakrak şok dökülmeden etkilenmedi ne varsa o zamandan kalan.

Alp8787

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #39 : 22 Kasım 2019, 18:45:08 »
Ustalardan bir iki değerlendirme alabilirmiyim sizce dedikleri gibi beklememmi gerekiyor yoksa şimdiden belli mi bi halt olmayacağı? Dedim gibi uzun zamandır yeni saç çıkmadı arada bir iki olsa diyecem tamam ağırdan da olsa geliyor ama gerçekten hergün bakıyorum kaç haftadır yeni tüy çıkmadı.

Kerimm34

• Hero Member
« Yanıtla #40 : 22 Kasım 2019, 19:56:09 »
biraz bekle daha değişir durumun fakat açık alanın nerdeyse yokken bu kadar greft sayısı nasıl girdiler anlam veremedim pek.

Alp8787

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #41 : 22 Kasım 2019, 21:48:01 »
biraz bekle daha değişir durumun fakat açık alanın nerdeyse yokken bu kadar greft sayısı nasıl girdiler anlam veremedim pek.

Hadi aldılar benim anlamadım nerde bu 4000 greft? İnsanın aklına gelir ozm acaba 4000 greft palavrami diye değil mi?

Kel123

• Hero Member
« Yanıtla #42 : 23 Kasım 2019, 00:46:30 »
Revizyon gerekiyor. Keşke arkaya ektiklerini revizyonda kullansalardı. 2500 grefti heba etmişler

Cartel21

• Ön hat takıntılı 🙂
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #43 : 23 Kasım 2019, 01:01:49 »
Gidilmeyecek ekim merkezlerine eklenmiştir bu ekim merkezi de geçmiş ola.Bu açıklığa bu kadar greft ekeriz diyen merkezden keşke ilk başta ilişkini kesseydin hocam.
yüzü gösteren ön hat çizgisidir, ön hat gittiyse direkt kelsin 😁

Alp8787

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #44 : 23 Kasım 2019, 04:50:46 »
Gidilmeyecek ekim merkezlerine eklenmiştir bu ekim merkezi de geçmiş ola.Bu açıklığa bu kadar greft ekeriz diyen merkezden keşke ilk başta ilişkini kesseydin hocam.

Reklama kandık bizde okadar tanınmış Ertem Şener yaptırmış süper olmuş dedik başkalarının resimleri de iyi gözüküyordu hiç aklıma gelmedi böyle olabileceği. Revizyon gerekiyor olabilirde arkadan bidaha okadar greft alınır mı bilemedim hem orda bidaha yaptırmam onca şeyden sonra. İnanın oturup tek tek sayılsa belki 300-500 tane saç teli çıkmıştır okadar seyrek sayilabiliyor.

Resim yolluyorum cvp hep aynı beyfendi daha başlardasiniz bekleyin 12. aya kadar çıkma oluyor. Şimdiden belli zaten bi halt olmayacağı inanın resimlerde gene sık duruyo böyle ayna karşısında daha seyrek. Bazı tatsız şeylerden dolayı zaten içimde kötü bi his vardı ekim sonrasında şuan daha beklemek zorundayım ama hele bir geçsin 10-12 ay ondan sonra sıra bana gelecek az daha sabır diyorum anlicaniz...

Facebook Twitter Instagram