Gönderen Konu: İstanbul Hairline 4000 Greft  (Okunma sayısı 18189 defa)

Alp8787

• Yeni üye
  • *
Ynt: İstanbul Hairline 4000 Greft
« Yanıtla #60 : 14 Şubat 2020, 00:54:59 »
Evet şuan 8 ay doldu ve son resimden bu yana değişen bişe yok. İlerki günlerde bikaç resim yüklerim. 2 aydir yeni çıkan saç yok bundan sonrada çıkacağını sanmam gördünüz gibi içine ettiler umdumun yarısını bile alamadım seyrek çirkin bir şekilde duruyor öyle bariz belli oluyor ekim yapılmak istenmiş ama yarim yamalak bişeler olmuş. 12 ay dolmasını bekliyom ondan sonra şikayet kısmına geçecem. Bir revizyon gerek ama bidaha bunlara emanet edemem.

baldman

• Hero Member
« Yanıtla #61 : 14 Şubat 2020, 00:59:28 »
geçmiş olsun berbat bir planlama yapmışlar sadece yapacakları tek şey ön bölgeye konsantre olmak ve oraya en fazla bin greft ekim yapmakmış ama yapmamaları gereken her şeyi yapmışlar malesef.

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #62 : 14 Şubat 2020, 01:20:28 »
Geçmiş olsun dostum   . saçsız yaşayabilirsiniz ama kötü bir saç ekimi ile başa çıkmak çok zor olabilir.  İyi  araştırma  yapmaNiz lazım    mağdur  olmamak için  .saç ekimi herkeste aynı sonucu vermeyecek olan estetik cerrahi işlemidir.  dökülmesi olan, açık alanı fazla ve dönor alanı sınırlı, yaşı genç olan vakalarda çok özenli seçim yapılmalı ..

Alp8787

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #63 : 14 Şubat 2020, 01:45:48 »
Herkeste aynı sonuç vermeyecegini biliyomda yani eski halimden daha çirkin. Eskiden alnım acıktı belki ama doğal görünüyordu. Şimdi daha çok göze batıyor 4000 greft olduna kesinlikle inanmıyorum. Olsa olsa en fazla 1000 onuda dağıtmışlar komple tepeye azıcık alnıma koymuşlar ondan okadar seyrek duruyor.

Resim atıyorum okadar yaziyorum yetkili kişilere ama cvp hep aynı bekleyin süreç devam ediyor. İyide kardeşim zaten belli bundan bir cacık olmayacağı neyin sonunu bekleyelim daha...

Alp8787

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #64 : 14 Şubat 2020, 01:48:41 »
Geçmiş olsun dostum   . saçsız yaşayabilirsiniz ama kötü bir saç ekimi ile başa çıkmak çok zor olabilir.  İyi  araştırma  yapmaNiz lazım    mağdur  olmamak için  .saç ekimi herkeste aynı sonucu vermeyecek olan estetik cerrahi işlemidir.  dökülmesi olan, açık alanı fazla ve dönor alanı sınırlı, yaşı genç olan vakalarda çok özenli seçim yapılmalı ..

Açık alanım az bişe vardı.. Donör de yeterince vardı.. Olmayan tek şey kabiliyet diyelim bukadar iyi koşullar altında böyle boktan birşey yaratmak herkesin yapabileceği birşey değil

Don Vito Corleone

• Hero Member
« Yanıtla #65 : 14 Şubat 2020, 01:50:43 »
Finasterid + biotin  kullan  12 ay    faydasi  olacaktır 

Don Vito Corleone

• Hero Member
« Yanıtla #66 : 14 Şubat 2020, 01:52:08 »
Haklısın.

Alp8787

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #67 : 14 Şubat 2020, 10:53:42 »
Finasterid + biotin  kullan  12 ay    faydasi  olacaktır

Kullanıyorum zaten onları.

hyperKel

• Hero Member
« Yanıtla #68 : 16 Şubat 2020, 02:40:01 »
hiç ekim yaptırmasan basit bir medikal tedaviyle bile bundan daha iyi durumda olabilirdin.
geçmiş olsun kardeşim ekim merkezine isyan etmekte sonuna kadar haklısın.

Alp8787

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #69 : 27 Eylül 2020, 18:25:26 »
Merhabalar çoktandır girmedim buraya yazmadım ya çünkü değişen bişe olmadı 12 ay dolmasını beklemek istedim.

Şuan 15 Ay doldu. Ben hiç memnun değilim çok seyrek kaldı. Geçen Ay gittim merkeze görüşmeye. Karşımda 3 Kişi oturdu öyle güzel böyle güzel sonuç aynen bekledimiz gibi oldu dediler. Ben anlattım memnun olmadımı ektiren kaç kişi tanıyorum benden daha kel ama daha güzel sonuç olmuş sık ekilmiş benimki gibi seyrek değil.

Merkezde doktor olsun öteki elemanlar olsun çok beğendiler bundan iyi olmaz daha sık ekseydik dokuya zarar verirdik dediler.

Ben beğenmedimi belirttim ondan sonra dedilerki bir işlem daha yaparsak 1500-2000 kök ile aynı istedim gibi sonuç alabiliriz aralara eklersek. Benim anlamadım konu şu. Madem daha sık yaparsak aralara dokuya zarar vermiyormuydu? Yoksa ikinci Ekim olduğu için 5000tl verdim için ikincisinde bir zarar görmüyor mu? Bana onu teklif ettiler sana indirimli ikinci işlem yaparız 5000tl ye oraları sıklaştırırız.

İlk ekimde zaten bir iki tatsız olay yaşadım biraz da ona bağlıyorum hepsini daha şikayet bölümüne yazacağım baştan sona kadar.

Alp8787

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #70 : 27 Eylül 2020, 18:35:58 »
Saçları mecbur uzatıyorum yana yatırıp açıklığı kapatmak için. Bir resimde görüldüğü gibi yukarı çekince sonradan ekilen yerler seyrek bir şekilde göze batıyor. Sırf ön bölge için yaptırdım bu işlemi ama nedense seyreklikte en çok göze batan yer on çizgi. Resimlerde gene iyi duruyor inanın gerçekte daha seyrek maalesef.

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #71 : 28 Eylül 2020, 01:22:22 »
Patlamış, patlaması bir yana mevcut saçlarınıza da zarar verilmiş bence. Zaten konunun başında yazdığım gibi, bu açıklığa 4 bin greft ekmek biz bu işi bilmiyoruz demekle aynı. Hasta istese bile merkezler ekmemeli!

Şu açıklığa 4 bin greft ekmek, biz bu işi bilmiyoruz demekle aynı. Max 2500 greftle kapatılacak bir açıklık çünkü. Ekiminiz hayırlı olsun, avantajlı bir açıklığınız varmış. Tek seansta saç olayını kapatmanız lazım.

social

• Sr. Member
« Yanıtla #72 : 28 Eylül 2020, 02:57:25 »
Cok uzuldum gercekten ama cok takmayin, kalan saclariniz cok saglikli. Sanirim tekli degil coklu greflteriniz oldugu icin biraz boyle olmus. Coklu greftleri on kisma ekmiyorlar genelde. Sizin donor cok iyidir, o on kisma kestirmeden dhi ile 1000 greft attirirsaniz sorununuz cozulur. Donor yeterli gelmezse sakal destekli bile yapilir, cok kotu duzelmeyecek birsey yok. Hayat kisa kuslar ucuyor, uzmeyin kendinizi

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #73 : 28 Eylül 2020, 04:09:45 »
Kendi saclarina da cok zarar vermisler yazik
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #74 : 28 Eylül 2020, 10:19:57 »
Açık alan az kendi saçların ekim öncesi daha iyi durumda görünüyor bir çok kaliteli yada orta halli ekim merkezinin çok iyi sonuç alabileceği bir vakasın.ama tam tersi olmuş görünüyor. 3 kişi karşına geçip bu ekimin neresini beğendiler ben anlamadım bunu beğeniyorlar ise kapasite bu kadar o zaman. En azından bir ücretsiz revize teklif etselerdi iyi sonuç alamadıkları ortadayken. Neyse   dostum donör durumun iyi araştırıp iyi merkez seçer bir ekim daha yaptırıp çözersin biraz maddi olarak yıpranırsın ek olarak kendini üzme stres yapma.
« Son Düzenleme: 28 Eylül 2020, 13:29:04 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram