Merhaba arkadaşlar açıkçası çok araştırma yapmadım sadece bu forumu baz alarak sibel ulusan ve serkan aygın ile görüştüm.post-operatif süreci uzun bir dönem olduğundan yaşadığım şehir olan istanbulu tercih ettim.dün saat 15:00 da ekimim gerçekleşti.uğur bey ve fatma hanım karşıladı beni ve serkan bey ile planlamayı yaptılar. donör zayıf,alan geniş olduğu için 2 seans şeklinde planlandı ve 2550 ense, 850 sakaldan alınarak toplam 3400 graft ekildi.ekibin enerjisi ve ilgisi gayet güzeldi, 6 saat uzanmak zorladı sadece.bugün pansumanım yapıldı,ekim sonrası süreçle burcu hanım ilgilenecek ve çok naif bir insan sağolsun. ağrım, şişliğim olmadı şükür.öncesi ve sonrası resimleri paylaşıyorum, değerli yorumlarınız ve tavsiyeleriniz çok önemli benim için..ayrıca belirtmeden geçemeyeceğim, bu forum o kadar faydalı ve kıymetli ki saç ekim konusunda.insan başka bir platforma gerek duymuyor araştırmak için çünkü her şey mevcut ve objektif yorumlar çok güven veriyor.bu nedenle bu forumu kuran,geliştiren,emek veren herkese ayrıca teşekkür ediyorum.