Saç Ekimi Sonuçları
Dostum srn yqnlış anlamışsın yorum kötü demeni anlamadım burada herkes gördüğünü söylüyor bak bnm ekimime bndede aynı boşluklar var içinde iki üç tüğ seklınde cılız saç var sendede nekrozlu yerler var bnm gibi son resımdede blli cilt kırmızı cunku yara iğleşmeye calışıyo onun dışında sacların güzel çıkıyor gayet olumlu gelişmeler olmuş umarım tatmin eder seni
Selamın Aleyküm ahali 105.gün Onca kötü yorumlara rağmen o yaralara rağmen mücadelemin sonucunda kafanın durumu bu şekilde.Yani yaralar nekrozmu bilmiyorum ama o kısımlarda saçlar çıkıyor fakat kızarıklık mevcut inşallah oda geçer Flashlı ve Flashsız resimleri paylaşıyorumDönorum kötü durumdaydı Allaha şükür toparladı eski halini aldı Biotin 1000 mG 2*1Propecia 1 mg 1*1
Nekroz nedir konuları gezdikçe yazanlar gördüm ama bilmiyorum? Ve neden oluyor bu nekroz denen şey
millet gördüğünü yazmış ve sanırım doğruda yazmışlar çünkü bahsettikleri yerden saç çıkmamış malesef.birde doğru dürüst tepeden çekilmiş ekim öncesi resmin yokmu böyle neyle kıyaslayacağız
Tabi böyle önden bakınca belli etmiyor 😀
Hayirli olsun. Onden goruntu gayet guzel duruyor. Ustteki alan umarim kapanir ve tekrar sureci bastan yasamazsiniz.
Ah o iğneler yokmu yaşanırmı o acı tekrar ya.