Saç Ekimi Sonuçları
ama 4 -6 aylık koray erdoğan ekimlerine ve bu firmanın ekimlerine özel olarak baktım karşılaştırdım koray erdoğanda 6 ayda çok iyi sonuçlar alınırken institute de 4-6 aylık süreçler çok yavaş ilerliyor..bunun sebebi finasterid olabilirmi bu firma içme zorunluluğu koyuyormu? koray hoca zorluyo sanırım, bu konuda sebep bu olabilir mi ensedeki saçlar finasteride dahamı fazla reaksiyon veriyor bu kafama takılmıyor değil...
Ben de ioh a ekim yaptırdım . İki gün sonra dort ay olacak . Ben şu ana kadar memnunum ama en sağlıklı sonuç için yedi ayin bitmesi lazim bence . Bu ekim en geç iki ay içinde toparlayacaktir . Sakin ve sabırlı bir şekilde beklemeni öneririm
Süreç yavaş ilerliyor önümüzdeki aylarda atak yapmasını temenni ediyorum. Ki süreç bu sekilde sonuçlanırsa tabi ki başarısız olduğu söylenebilir yalnız Koray Erdoğan ile kıyaslamak yanlış bence zaten bu kişiler biz Asmed in calisaniydik diye bagirmadilar bende bu kliniğe ektirdim ilk gorusmem de evet biz Asmed calisaniydik diye bir reklam calismasina gitselerdi inanin bu merkezi tercih etmezdim. Arkadaşımızın sürecini başarı ile tamamlamasını umut ediyorum