Saç Ekimi Sonuçları
Alıntı yapılan: mmk2 - 12 Şubat 2017, 12:56:21cok iyi ekim yapilmis gibi duruyor ama alin cizgi bolgesi cok sik olmamis neden acaba ?Bend eburayi dusunuyorum ve merak ediyorum.Arkadaş daha 5. ayını bitirmemiş,çıkışlar 7-8 ay daha devam edecektir, şimdi görünen sıklık son durum değil yani
cok iyi ekim yapilmis gibi duruyor ama alin cizgi bolgesi cok sik olmamis neden acaba ?Bend eburayi dusunuyorum ve merak ediyorum.
Alıntı yapılan: sonradansirma - 12 Şubat 2017, 16:52:51Alıntı yapılan: mmk2 - 12 Şubat 2017, 12:56:21cok iyi ekim yapilmis gibi duruyor ama alin cizgi bolgesi cok sik olmamis neden acaba ?Bend eburayi dusunuyorum ve merak ediyorum.Arkadaş daha 5. ayını bitirmemiş,çıkışlar 7-8 ay daha devam edecektir, şimdi görünen sıklık son durum değil yaniSiz ne durumdasınız hocam özelden foto atma imkanınız varmı?
hocam fotolar için teşekkür ederiz. size çok net bir soru soracağım. sürecinizden ve kararınızdan yüzdelik olarak ne kadar memnunsunuz. mesajımda kesinlikle ima vs bir şey yok. ben de burayı düşünüyorum benim gibi düşünen çok kişi var o yüzden sizin lafınız fotodan değerli.