Saç Ekimi Sonuçları
Dostum vertex epey zayıfmış. İnşallah iyi sonuç alırsın yüzün güler. Takipteyim😊
Yeni resim ekliyebilirsim kardes?
Yeni saç çizgini çok beğendim arkadaşım saç çıkışların başlamış sanki gayet iyi görünüyor saçların donörün nasıl
Alıntı yapılan: Pardon - 09 Aralık 2016, 21:36:35Greft başı 1.5 euro yazılmış arkadaşlar ikinci sayfada. abow 24 bin TL'mi yani, benim sac ekimi 2500 TL'ye mal oldu. yakinda resimleri paylasiyorum. bu forumdaki ucuz ekim kötü ekimdir tezini yerle bir olacak.. ezberler bozulacak.. coming soon...
Greft başı 1.5 euro yazılmış arkadaşlar ikinci sayfada.
Alıntı yapılan: Sacsizkel - 09 Aralık 2016, 21:54:14Alıntı yapılan: sacekimi2016 - 09 Aralık 2016, 21:49:08Alıntı yapılan: Pardon - 09 Aralık 2016, 21:36:35Greft başı 1.5 euro yazılmış arkadaşlar ikinci sayfada. abow 24 bin TL'mi yani, benim sac ekimi 2500 TL'ye mal oldu. yakinda resimleri paylasiyorum. bu forumdaki ucuz ekim kötü ekimdir tezini yerle bir olacak.. ezberler bozulacak.. coming soon...Reklamlar alt yazili suanda hizli gec ya paylas ozaman sitede herkesin moralini bozuyosun abuk sabuk seyler yazip kimsede merak etmiyo emin ol buna. Daha paylasim yapmadan kendini cozdurdun.buradaki yalan reklam ezberi bozulacak.. hazir olun.. Sac ekiminde Istanbul hegomonyasi son bulacak.. artik yok öyle greft basi 1-3 euro..
Alıntı yapılan: sacekimi2016 - 09 Aralık 2016, 21:49:08Alıntı yapılan: Pardon - 09 Aralık 2016, 21:36:35Greft başı 1.5 euro yazılmış arkadaşlar ikinci sayfada. abow 24 bin TL'mi yani, benim sac ekimi 2500 TL'ye mal oldu. yakinda resimleri paylasiyorum. bu forumdaki ucuz ekim kötü ekimdir tezini yerle bir olacak.. ezberler bozulacak.. coming soon...Reklamlar alt yazili suanda hizli gec ya paylas ozaman sitede herkesin moralini bozuyosun abuk sabuk seyler yazip kimsede merak etmiyo emin ol buna. Daha paylasim yapmadan kendini cozdurdun.