evet yani dünyanin parasini aliyorsun.lütfedip de koray gibi cek farkli acilardan adamin resmini,kuru sacli , islak sacli olarak.ona göre ac dev ekranda resimleri.al karsina hastani.ölc hastanin donör kapasitesine,ölc saclarinin kalinigini,ölc kapatilacak alanin büyüklügünü.birak matematik isini yapsin.sonra anlat elemana "bak kardesim söyle söyle bir sey yapabilriz ya da sen ekime uygun degilsin de.
adamlar bht de yaptiklari icin her türlü acikliga max 3500 ekiyorlar.ama alimida , greftlerin yerlestirmesinide dr lar yapiyor ! olmaz zaten anasini sattigiminin ülkesinide bir is basindan sonuna normal. cünkü koray beyde günde 4 hastaya eker.2 sinin greftini kendi alir, dieger 2 sini dilek hanima birakir.greftlrer zaten hemsireler yerlestiriyor.bi tam emin degilim kanal acma isini 4 hastaya kendisi mi yapiyor yoksa o isin 2 sinide baskasi yapiyor.
muttalipde gectim zaten.butigin butigi calisiyor.her isi kendi yapsada , benim kisisel kanaatim öyle ekimcilik olmaz.2000 greft 4 gün ne abi ? günde 4 degil 6-7 saat calis 2 günde bitir. roket mi tasarliyosun ?