Saç Ekimi Sonuçları

Saç Ekimi Merkezleri => Saç Ekim Merkezleriyle İlgili Öneriler Ve Görüşler => Konuyu başlatan: Haytata - 07 Ağustos 2016, 20:22:45

Başlık: Bu saça ekim yapılırmı ?
Gönderen: Haytata - 07 Ağustos 2016, 20:22:45
Herkese merhaba bir süredir bu forumu takip ediyorum. kendi saç tipimde ekim yaptırmış birini görmek ve genel olarak bilgi sahibi olmak  için fakat henüz benzer tipte birine rastlayamadım. 25 yaşındayım ve genetk bir saç dökülme problemim var. Saçlarım uzun süredir dökülmüyor. Çünkü uzun süredir 1 numara kullanıyorum dökülüyorsada farkına varamıyorum açıkçası ve bu halimle mutluyum ama insanoğlu işte hep daha fazlasını istiyor. Bir çoğunuz bu konularda benden daha fazla para ve vakit harcamış insanlarsınız. Sizden ricam bu saça ne tür bir müdahele yapılır ? Yapılırsa hangi kurumdan en iyi sonucu alabilirim? Şauetki olursa Yöntem olarak dhi yöntemini düşünüyorum çünkü mevcut saçlarım sert ve sağlıklı uzun bir süre bir problem yaşayacağımı düşünmüyorum. Cevaplarsanız sevinirim.
Başlık: Ynt: Bu saça ekim yapılırmı ?
Gönderen: volkarizma90 - 08 Ağustos 2016, 00:31:20
Millet senin gibi saçlara sahip olabilmek için saç ektiryor. Bence bir daha düşün
Başlık: Ynt: Bu saça ekim yapılırmı ?
Gönderen: volkarizma90 - 08 Ağustos 2016, 12:41:11
Volkarizma ne önerirsin peki ne yapabilirim ? Saç ekimi harici ne gibi bir müdahelede bulunabilirim ?
dostum uzattığında seyrek mi duruyor. ben fotoğraftan pek çıkaramadım da. eğer sorun buysa sıklaştırma yaptırabilirsin tabi. İlaçlar geçici çözüm olduğu için pek bir şey demiyorum
Başlık: Ynt: Bu saça ekim yapılırmı ?
Gönderen: Haytata - 08 Ağustos 2016, 15:44:02
Evet uzattığımda seyrek duruyor. Deiğim gibi pek takmıyorum ama yinede acaba olurmu diyorum. İlaçlarda ömürboyu kullanım istiyor ki ben bu döngüye girecek biri değilim.
Başlık: Ynt: Bu saça ekim yapılırmı ?
Gönderen: thinkingme - 14 Ağustos 2016, 03:10:14
Erkkek tipi dökülme genel seyrelme şeklinde olmuyor. Genel seyrelme şeklinde olanlar başka bir hastalığa bağlı dökülmeler oluyor diye biliyorum.
Başlık: Ynt: Bu saça ekim yapılırmı ?
Gönderen: volkarizma90 - 14 Ağustos 2016, 11:18:57
O değişir hocam kişiden kişiye