Saç Ekimi Sonuçları
Saç Ekimi Sonuçları => Saç ekimi öncesi ve sonrası süreçle ilgili sorular ve öneriler => Konuyu başlatan: yigit10 - 10 Mart 2019, 16:47:47
-
Arkadaşlar saç diplerime baktığımda beyaz beyaz kepekler görüyorum bu da canımı sıkıyor.Çabuk yağlanıyor.Şimdiye kadar kullandığım şampuanlar davines , kerastase , tresan , sebamed , revita , sawpoo şimdide prozinc plus kullanıyorum.Ama ne yazıkki hiçbirinden memnun kalamıyorum.Kafadaki kaşıntı içinde nizoral kullanıyorum.Herkes kullandığı şampuanı ve şampuanı hakkındaki yorumlarını yazabilirmi acaba.Vichy dercos nasıl mesela içeriği ağır saçı yıpratıyor deniliyor.Ne yapacağımı şaşırdım resmen.
-
Şu sıra niacine cafeine diye bir şampuan kullanıyorum duştan sonra saçlar pofuduk bir görünüm alıyor malum fazla saç yok ondandır anca o kadar hacim veriyor :)
Kepek için haed and shoulders kullanıyorum bu şampuanı da hemen sonrasında tekrar ikinci bir yıkamada kullanıyorum.
Haed and shoulders kullandığım sürece kepek olmuyor daha önceden clear kullanıyordum ama şu anda çok kötü eskisi gibi değil sanırım kullandığım süre içerisinde kepeklenmeyi önlemiyordu.
Haed and shouldersa rağmen saçımda kepek olursa arada bittim sabunu kullanıyorum işe yarıyor.
-
abi hangi şampuanı kullanıyorsunuz memnunmusunuz değilmisiniz yazsanıza ya valla bi yardımcı olmadınız