Saç Ekimi Sonuçları
Saç Ekimi Merkezleri => Saç Ekim Merkezleriyle İlgili Öneriler Ve Görüşler => Konuyu başlatan: a_tan - 23 Ocak 2019, 17:44:32
-
Merhaba Arkadaşlar foruma yeni üye oldum 1 yıldır heryeri takip ediyorum burayı yeni buldum ve gerçekleri yazan saç ektiren kişileri burda olduğuna kanaat getirdim. Aklımdabirkaç klinik var fakat seçtiğim klinik bütçemi aşıyor.bütçeme uygun olan ikisi arasında kararsız kaldım.
- Konya İstanbultansplus. : 2 Seans olacak her seans 2.500 TL
- Adana Melek Polat : Tek seans 4.500 TL ( Enseden 4500 Kök Sakaldan 500-1000 Arası Kök Alabileceğini söyledi )
Forumu inceledim Konyadaki yer garanti ekim yapıyormuş ama saç ektirdikten sonra kafamın yarısı saçlı yarısı kel olmasını istemiyorum, Melek Polat İyi gibi görünüyor ama bir arkadaşın saçı seyrek kalmış forumda ondanda tırsıyorum bana öneriniz varmı lütfen çok kararsız kaldım.
-
Sabit fikirlerden ayrılıp forumdaki ekimleri inceleyip öyle karar vermenizi tavsiye ederim
-
Peki önerebileceğiniz yer var mı Bütçem çok uygun değil youtube da çıkanlarada çok güvenemiyorum
-
bu forum gercekten cok faydali bizler icin katiliyorum. ancak forumu takip edip de bu dedigin yerleri dusunuyo olamazsin bence. ustune para verseler o dedigin yerlere gitmezdim. bu sac ekimi isi youtuba video koyarak yapilcak bi is degil.
-
Önerebileceginiz yerler varmı
-
Estemylife Hisar hastanesi ve Aranamed gibi merkezleri araştırabilirsin. Bir tık daha büçceni artırarak.
Listeye yazdığın ekim merkezlerine çok sıcak bakmıyorum ben.
-
Şahin Çelik
-
Arkadaşlar dediğiniz gibi araştırmalarım sonucu bu iki yerden vazgectim.
Esma-serkan tetik yüzde 70 kapanır ( kalem tekniği ) 9000 TL 2 gün Ekim yapilacakmis
Arenamed yüzde 50 oranında kapatabiliriz ikinci seans şart dedi seansı 6000tl
Estemylife yüzde 50 oranında kapatabiliriz ikinci seans şart dedi seansı 6000tl
bu üçü baya iyi gibi görüşlerinizi bildirirseniz çok sevinirim arkadaşlar