Saç Ekimi Sonuçları
Saç Ekimi Sonuçları => Saç ekimi sonuçları => Konuyu başlatan: Brc85 - 20 Aralık 2024, 18:33:27
-
Herkese merhaba,
Yaklaşık 2 senedir saç ekimini düşünmekteydim.Araştırma aşamasında forumda okuduklarımdan ve yüksek başarı oranından dolayı Ahmet Tosun/The Hair Clinic’te yaptırmaya karar verdim.Bu sürecimi saç ektirme düşüncesinde olan arkadaşların süreç hakkında bilgi sahibi olmasına yardımcı olmak için paylaşacağım.
Toplamda enseden alınan 5200 adet greft ekimi gerçekleştirildi. Sabah 08:30 gibi operasyon başladı ve 17:00 civarı operasyon tamamlanmış oldu.Aklımdaki bütün soruları ve isteklerimi Ahmet Bey içtenlikle karşıladı.Planlama ve kanal açma işlemini Ahmet Bey kendisi gerçekleştirdi. Greft toplama ve ekme işlemini ise ekibi gerçekleştirdi.
Ekim planını ön bölgedeki açıklığı kapatmaya odaklanıp geri kalanları vertex bölgeye ekilecek şekilde kararlaştırdık.
Takviye olarak;
Mossi Hair Loss Şampuan,
Mossi Hair Vitamin,
Mossi Ozonized Hair Oil kullanıyorum.
Konuyu açtığım gün itibariyle ekimde 40. günüm oluyor.Siz değerli forum üyelerinin yorumlarını bekliyorum.
-
Hayırlı olsun ekimin dostum. Bende aynı klinikte ekim yaptırdım. Planlama ve ön hat çizgisi güzel. Kabuk dökümü sonrası görüntü harika. Bundan sonrası sabır ve beklemek :)
-
30. Gün görsellerini paylaşıyorum.2. haftadan sonra şok dökülmelerim başladı yaklaşık 6. haftaya kadar sürdü.Evimde kliniğe yakın olmasından dolayı kafama her takılan bir soru işaretinde kliniğe gittim ve her seferinde yardımcı oldular. Aynı zamanda 1. ay sonrasında PRP de yapıldı. Ahmet Bey her ay önerdiği için her ay PRP yaptırmayı planlıyorum.
-
Hayırlı olsun ekimin dostum. Bende aynı klinikte ekim yaptırdım. Planlama ve ön hat çizgisi güzel. Kabuk dökümü sonrası görüntü harika. Bundan sonrası sabır ve beklemek :)
Sağol dostum
-
2. ay fotoğraflarımı paylaşıyorum.2 aya göre süreç nasıl gittiğine dair değerli yorumlarınızı alabilirsem çok sevinirim.
-
Kendi var olan saçların zarar görmemiş bu çok iyi. Ekim alanında ön hat çizgi ve karartı oluşmuş sürece uygun görüntü sorun yok. 1-2 aya saçlar kendini belli etmeye başlar.
-
Son durum nedir acaba?
-
Ne durumda acaba ? Sonucu paylaşabilir misiniz ?
-
2 aya kadar olan süreç gayet sağlıklıydı ama güncel durum alabilirmiyiz
-
4. ay sonucumu paylaşıyorum.Ön kısımlarda kararmalar başladı , şakaklardaki gelişimden memnunum. Donör bölgesi tamamen düzeldi. Mossi hair vitamin takviyesine devam ediyorum ve ayda bir PRP yaptırıyorum.
-
5. ay sonuçlarımı paylaşıyorum.Yavaş yavaş şekil vermeye başladım.Genel olarak gidişattan memnunum.Sağ ön kısım biraz daha yavaş gelişme gösteriyor.Takviyelere devam ediyorum, her ay PRP yaptırıyorum.
-
Offffff maşallah. 5 ayda inanılmaz güzel. 2-3 ay sonra daha da güzel olacak diye dşünüyorum. Allah nazarlardan saklasın. Çok güzel olmuş saçlar reis
-
Maşallah, 5.ay için durum çok çok iyi hocam. Şuanki görüntü bile güzel. Bir kaç ay sonra bence mükemmel olur
-
Teşekkürler :D
-
Çok çok güzel. Olmuş bu ekim. Yine Ahmet Tosun ve yine harika bir sonuç. Maşallah. 5 ayda bu kadar olduysa, 9 ayda inanılmaz olur bu saçlar
-
Çok çok güzel. Olmuş bu ekim. Yine Ahmet Tosun ve yine harika bir sonuç. Maşallah. 5 ayda bu kadar olduysa, 9 ayda inanılmaz olur bu saçlar
Teşekkürler dostum
-
Maşallah süreç çok çok iyi ilerliyor