Saç Ekimi Sonuçları
Saç Ekimi Merkezleri => Saç Ekim Merkezleriyle İlgili Öneriler Ve Görüşler => Konuyu başlatan: Emrlh57 - 28 Kasım 2017, 18:17:50
-
Merhaba arkadaşlar saçlarım çok ince ve seyrek fotolarda göründüğü gibi yaşım 28 Ankara'da yaşıyorum. Ekim konusunda çok kararsız kaldım döner bölgem az olduğu için tek seferde en iyi sonucu alacağım bir yere ekim yaptırmak istiyorum.Birçok yerle görüştüm bunlar :
Zekeriya Kul : 3000 greft 3000 euro. Çok başarılı olmaz gibi konuştuğu için eledim.
Hakan Doğanay : 2500 saç+1000 sakal ekimi 4000 euro (Dhı tekniği ile ekim yapılacak) Bana ücret olarak fazla geldi.
Hlc Klinik : 3000 saç+ 1000 sakal ekimi 10000 euro çok aşırı pahalı olduğu için direk eledim.
Acıbadem Emphair : 3500-4000 greft 10000 tl (Dhı tekniği ile ekim yapılacak) Ekimlerini fazla inceleyemedim o yüzden uzağım.
Sibel Ulasan : 4000 greft 8000 tl Perkutan tekniği ile ekim yapılacak.Ekimleri başarılı ve yüksek oranda saçları tutuyor.
Hairneva : 3500-4000 greft 3750 euro ama çok makul indirim yapıldı. (Dhı tekniği ile ekim yapılacak) Hakkında fazla bilgi
alamadım bu yüzden tedirginim ama çok sıcak kanlı ve sorularını giderene kadar açıklıyor. Begendim burayı
Arkadaşlar sizlerden ricam bütcem en fazla zorlarsam 10000 tl buna göre önerebileceğiniz bir yer var mı ? Ben Sibel Ulasan, Esma-Serkan ve Hairneva arasında kaldım. Perkütan Dhı tekniği bunların arasındaki fark nedir hangisi daha çok tutma olasılığı ve en önemlisi doğal görüntü sağlar. Şimdiden herkese teşekkür ederim.
-
Sibel ulusanı kesinlikle eleyin.Maddi durumunuz kısıtlı madem esma serkan çiftinden yana kullanırım şansımı.Son zamanlarda başarılı ekimlerini gördüğümüz bir ekip.
-
Konu yanlış bölüme açılmış ilgili bölüme taşıyacağim o bölümden konunuzu takip ediniz.
-
Fiyat performans olarak saydığınız 3 yer arasında en doğrusu Esma Serkan olacaktır. Ama bildiğim kadarıyla hakan Doğanay da peşin ödemede ciddi bir indirim yapıyor.
-
Kovan hocam haklısınız sizin paylaşımı inceledikten sonra bende sibel ulasan dan uzaklaştım sizede geçmiş olsun gerçekten sizin adınıza çok üzüldüm. Esma serkan tetik i iyiden incelemeye yapılan ekimleri takip etmeye başlıyorum.
-
Valla yanlış anlamayın ama hem tepe seyrek hem ön seyrek esma serkanın ne kadar başarılı olacağını kestirmek zor.Bu saçın hakkı malesef koray erdoğan.Sadece ektirmiş olmak için ektirmeyin derim.
-
Bende koray hocaya yaptırmak isterim ama o kadar parayı bulamam çok fazla üzreti. Hlc klinik ortalama 45000 tl istedi koray hoca bundan daha aşağı istemez sanırım.
-
.
-
Hakan Doğanay peşin ödemelerde indirim yapıyor (yanlış hatırlamıyorsam %10 diye konuşmuştum).. Manuel alım olması nedeniyle tercih edilebilir diye düşünüyorum, malum donör alanınız zayıf minimum hasar ve maksimum verimle kullanmak gerekli. Biraz daha zorlarsanız bütçenizi bence düşünün..
-
Dr. Doğan Turanı da listene al derim.
-
Dr. Doğan Turan ile görüşmedim bugün whatsaaptan resimlerimi atıp bilgi alacağım teşekkür ederim.
-
Dr Doğan TURAN ile görüştüm Dhi ile ekim yaparız ne kadar greft alabiliyorsak alırız sakaldan da takviye yapılır tek seansta kapatırız açık alanı dedi. Fiyat olarak 8000 tl sizce Esma Serkan mı Dr Doğan Turan mı mantıklı. sakal+ saç ekimi yapılacak iki yerde.
-
Bende Dogan Turan, Esma & Serkan ve Hairneva arasinda kaldim. Hespi DHI yöntemi uguyulor.
Bir öneriniz varmi?
-
İlla dhi olacaksa Esma & Serkan Tetik çifti. Ektikleri çıkıyor genelde. Fiyat olarak diğerlerinden daha uygun.
-
Aralara girme konusunda çok sayıda tecrübeli doktor bulabilirsiniz.
Kalem tekniği illa ki şart değil.
Mesela Koray hoca Muttalip hoca kalem ile ekmiyorlar ama süper ekmiyorlar.
Şahsen ben doktor olmayan kimseye ektirmem.
Maalesef piyasada başında doktor olmayan çok sayıda saç ekim merkezi ile doktor olduğu söylenen kimilerinde gerçekten doktor giren ama saç ekimleri berbat tonla este ile başlayan merkez var.
Bunlar içinde ilk defa iyi bir tane gördüm este cerrahi diye arkadaşa ekmişlerdi hem elim güzeldi hem de dönör de hasar yoktu.
Özgür Nalbant, İlhan serdaroğlu, murat KÜÇÜKTAŞ.
Konhair. Life ankara onlara da bir bak istersen.
-
Selam Arkadaşlar
Bende Esma & Serkan Antalya Saç Ekimini Düşünüyorum lakin
Estemylife Hisar Hastanesi
Dr. Jale Şenyurt vede Dr. Özgür Nalbantda , onlarda ilgimi çekti?
Bilgisi olan var mı ?
-
dedikleirnin son zaman performanslarını ölçü al ve onlara ektirenlerle temasa gec
-
Özgür Nalbant hoca'yı listenin en başlarına ekle bence.
-
Galiba Dr. özgür Nalbant Kanal açma ve Saire kendisi yapıyor ?
-
Açıklığımız benziyor sizinle. Estemylife hisar hastanesine de bir bakın derim. Daha öncede söylemiştim nereye yaptırıyorsanız yaptırın önce gidip görüşmek en doğru olanı diye düşünüyorum. Hasan hocaya bir bakın. Forumda sizinki gibi açıklığı olan insanlarla iletişime geçin bu merkezleri inceleyin derim.
-
Dr Özgür Nalbant hoca ile görüştüm mikromotor ile greft başı 2 tl ekim yaparız manuel alım istersen greft başı 1 euro olur dedi. Bana göre özgür hoca için greft başı 1 euro fazla o parayı verecek isem Hakan Doğanay, Zekeriya Kul'a giderim tabi ki bu benim fikrim kendisi ücret olarak fazla geldi bana
-
Dr Özgür Nalbant hoca ile görüştüm mikromotor ile greft başı 2 tl ekim yaparız manuel alım istersen greft başı 1 euro olur dedi. Bana göre özgür hoca için greft başı 1 euro fazla o parayı verecek isem Hakan Doğanay, Zekeriya Kul'a giderim tabi ki bu benim fikrim kendisi ücret olarak fazla geldi bana
Özgür hocanın artık greft ücreti 2 TL olmuş mu artık? Umarım yaza daha da artmaz.
-
Hairneva neyine güvenerek bu fiyatı çekiyor anlamadım
-
Hairneva neyine güvenerek bu fiyatı çekiyor anlamadım
Güncel Öztürk en güvenerek bu fiyatları veriyorlar... güncel hoca pahalı be iyi bir estetikten (burun, göğüs, dudak) ... saçtan anlar mı? Orası muamma, ama estetikte hatrı sayılır bir başarısı var
-
evet özgür nalbant 2 tl diyor ve manuel de 1 euro bana çok fazla geldi kendisi için. Herkes fiyatını uçurmuş gidiyor hayırlısı...
-
Hairneva neyine güvenerek bu fiyatı çekiyor anlamadım
Güncel Öztürk en güvenerek bu fiyatları veriyorlar... güncel hoca pahalı be iyi bir estetikten (burun, göğüs, dudak) ... saçtan anlar mı? Orası muamma, ama estetikte hatrı sayılır bir başarısı var
Ben gittim Hairneva'ya. Güncel Bey gerçekten son derece başarılı bir estetisyen. Ama saç ekimini kendisi yapmıyor. Hairneva'nın yaptığı ekimleri gördüm. Bu kliniğin bu ücreti isteyebilecek ne tecrübesi ne de sonuçları var.
-
arkadaşlar üstüne basa basa söylüyorum bu işlemi diplomasını gördüğünüz yada bilgiğiniz doktora yaptırın. teknisyen,estetisyen,sağlıkçı vb. kafanızı kestirmeyiniz.
yapan doktorunda alımda ve ekimde en az işlemin %80 inde yanınızda olmasını isteyiniz.gerisi saç kalitenize donor kalitenize ve ekilecek alanın büyüklüğüne bağlıdır.
-
arkadaşlar üstüne basa basa söylüyorum bu işlemi diplomasını gördüğünüz yada bilgiğiniz doktora yaptırın. teknisyen,estetisyen,sağlıkçı vb. kafanızı kestirmeyiniz.
yapan doktorunda alımda ve ekimde en az işlemin %80 inde yanınızda olmasını isteyiniz.gerisi saç kalitenize donor kalitenize ve ekilecek alanın büyüklüğüne bağlıdır.
Katılıyorum