Saç Ekimi Sonuçları

Saç Ekimi Sonuçları => Saç ekimi öncesi ve sonrası süreçle ilgili sorular ve öneriler => Konuyu başlatan: Maxpayne - 08 Ekim 2017, 17:59:40

Başlık: 3. aydan sonra şok dökülme
Gönderen: Maxpayne - 08 Ekim 2017, 17:59:40
Saç ektireli 3 ayı geçti. İlk ayın sonunda şok dökülme bitmişti. Ancak 3. aya girdikten sonra bu aralar duştan çıkınca yine şok dökülmedeki gibi köksüz saç lar elime geliyor. Sizce bu ayda böyle birşey olması normal mi?
Başlık: Ynt: 3. aydan sonra şok dökülme
Gönderen: Madun - 08 Ekim 2017, 18:26:37
  Çıkışların başlamasıyla birlikte benim de elime şok dökülme saçları gelmişti, dökülme dönemindeki boyda ve kalınlıktaydılar. Ben bunları şokta dinlenme dönemine girip dökülmesi gereken ama çıkışların başlamasıyla ancak dökülen saçlar olarak değerlendirdim.
   Uzunluklarından ve kalınlıklarından anlayabilirsiniz, dökülenler mevsimsel nedenlerle dökülen mevcut saçlarınız da olabilir.
Başlık: Ynt: 3. aydan sonra şok dökülme
Gönderen: Maxpayne - 08 Ekim 2017, 22:57:49
Mevcut saç değil sanırım. Aynı şok dökülmedeki gibi gelen saçlar.
Başlık: Ynt: 3. aydan sonra şok dökülme
Gönderen: emeklikel - 09 Ekim 2017, 06:53:53
bazen ekilen saçlarda toplu dokulme olur onlar geri gelir bu zamana denk gelmiş olabilir yada o dokulenlerin yerine daha kalını gelicektir sorun olucağını sanmıom