Saç Ekimi Sonuçları
Saç Ekimi Sonuçları => Saç ekimi öncesi ve sonrası süreçle ilgili sorular ve öneriler => Konuyu başlatan: degisim35 - 04 Kasım 2021, 16:24:28
-
Herkese merhabalar. Yaklaşık 2 ay önce saç ekimim gerçekleşti. Konuyu profilimdeki linkten takip edebilirsiniz.
Şu ana kadar sadece solgar biotin ve proscar in 4te1ini alarak ek takviyede bulunuyorum. Şok dökülmem bitti ve saç yapım incel telli ve yağlı.
Ekim yaptırdığım yere minoxidil veya farklı bi sprey tarzı ürün kullanabilir miyim diye danıştım. Biotin ve proscarin yeterli olduğunu ve baksa birşey onermediklerini söylediler. Ama kullanırsam da bi zararı olmayacağını da belirtmişler.
Saç ekimi sonrası bu tarz ürünleri kullanan tecrübeli üyelerden yorumlarını rica ediyorum. Şimdiden teşekkürler.
-
benim gözlemim saç ekimi sonrası minoxil kullananların sonuçları hızlı geliyor ve çıkış yüzdeside artı olarak yüksek oluyor ,bazı kişiler minoxilin var olan saçları güçlendirdiğini iddia ediyor ama bence bu kısmen doğru olsada asıl olumlu etki ekilenlerin çıkışını arttırdığı için oluyor .
-
Ben de yararlı olduğunu düşünüyorum ama ömür boyu kullanmak zorunda olunması biraz düşündürüyor