Saç Ekimi Sonuçları
Saç Ekimi Sonuçları => Saç ekimi öncesi ve sonrası süreçle ilgili sorular ve öneriler => Konuyu başlatan: ibalbayrak - 09 Ekim 2021, 02:24:16
-
Benim 2-3 yıldır saçlarım dökülüyor ve hala da dökülmeye devam ediyor özellikle şakaklardan baya saç kaybım var tepeler de dökülmeye katıldı
Hal böyleyken 23 yaşındayım bazı tedaviler denedim denemeye de devam ediyorumn2 senedir minoxil kullanıyorum 7 8 aydır da propecia/4 yapıyorum saç ektirmem için erkenmi geç mi onu da tam anlayamadım
Bana bu sorunu çözebileceğim bir merkez önerir misiniz bu tarz saça iyi şeyler yapabilecek?
-
Ekim için erken sizin için
-
Finasterid öncesi sonrası durumunuzu göz önüne alın. Eğer ki dökülmeyi durdurduğunu düşünüyorsanız 1-2 sene sonra Ekim planlaması yapabilirsiniz bence.
-
Ön bölgede incelme var baya öyle görünüyor resim bulanık olmasına ramen ön bölge de dökülme devam edecek gibi
Saç ekimine uygun ön taraf ama yaşında 23 yaptırma demem yaptırda demem karar senin
-
Ön bölge açılmış yeterince. Ekim için uygun. Araştırdıysan bu işleri biliyorsun ki dökülme devam edecek. İlerde yüksek ihtimal 2. Bir ekim gerekecek. Ne kadar bekleyebilirsen o kadar iyi. Ama ektiredebilirsin. Ön bölgeye 3500 greft civarı yeterli olur gibi. Merkezlere gelirsek de tavsiyeye pek gerek yok. Ana sayfada kimin popüler olduğu belli. İsimler de belli. Girip araştır. Bütçene göre araştırmanı yap
-
Çok tesekkürler yorumlarınız için
-
Ön tarafa 2000 greft kadar ektir bir zararı olmaz bence hatta kanlanma artacağı için faydasıda olur .Düzgün yapılan saç ekiminin kafa derisindeki saçsızlıktan dolayı oluşan fibrosiz ,enflamasyon ve kalsifikasyonu engellediğini düşünüyorum.Burda önemli olan yüksek greft sayısı girilmemesi olur.Birde tabi iyi bir yerde ekim yaptıracağını düşünerek bunları yazıyorum.Ekim merkezi işi bilmeyen, gereksiz yüksek greft ve travmatik çalışan bir yerse kendi saçların ve donör bölgende negatif etkilenir bu durumdan.
Ayrıca öndeki bir öbek saça ekim yaptırmamanı tavsiye ederim.Oraya yapılacaksada çok az greft serpiştirilerek belki yapılabilir. Benzer durumlarda en iyi saç ekimi planlamalarını dr serkan aygın yapıyor.Orda ektirenlerin konularını araştırmanı tavsiye ederim ama bana kalırsa ordada ektirme.Asuman hair gibi saç çıkış oranı yüksek ve sonuçları daha garantili olan yerleri araştır.
-
Event bende bu şekilde az greft sayısıyla var olan saçsızlik problemimi kapatabilicek bir merkez arastiriyorum
Ucret konusunda biraz para biriktirmem gerek,aklımda medeks var şu anda
-
Yaşın çok genç, bence ektirmemelisin. Şimdi öne ekitreceksin, kendi saçların devam dökülecek sonra yine bir ekim gerekecek. Hayatın hep ekim yapmakla geçecek, eğer saçların devam dökülürse. Ve koruman için hep finasterid kullanacaksın. Bunları iyice düşün, hayatını böyle sürdürmek istiyorsan, o zmn sorun değil.
Yine de döşünürsen, 1500 grefti geçmesin. Fazla da gerek yok. Greftlerini tedarikli kullanmam gerekiyor.
-
Teşekkurler cevap için ben de ikilemde kaldığim için başlık açtim zaten
-
Event bende bu şekilde az greft sayısıyla var olan saçsızlik problemimi kapatabilicek bir merkez arastiriyorum
Ucret konusunda biraz para biriktirmem gerek,aklımda medeks var şu anda
Medeks iyi bir seçim
-
1 yıl iyi bir para biriktirip finasteride devam ederdim senin yerinde olsam. Vücudun nasıl tepki vereceği önemli sonuçta saç ektirecekseniz bu ilacı hep kullanmak durumunda kalacaksınız. Yoksa saçlar dökülmeye devam eder. Ayrıca donörü hırpalamayan bir yere gitmenizi tavsiye ederim. Dediğim gibi para biriktirip Koray Erdoğan’ın kapısını çalardım. Bu olmaz ise Asuman Hanıma giderdim. 2.5-3K greft yeterli olur gibi.
-
Teşekkürler yorumunuz için şu birkaç ay biraz daha düşüneceğim büyük ihtimalle finasterid kullanmaya devam ediyorum
-
Teşekkürler yorumunuz için şu birkaç ay biraz daha düşüneceğim büyük ihtimalle finasterid kullanmaya devam ediyorum
Kullanman iyi olur evet ekime uygunsun gerisi sana kalmış iyi araştırmanı yap hayırlı olsun
-
Sağolun hocam hayırlısı olsun hepimiz için
-
On bolgeyi yok sayip ektircen komple yada sadexe seyrek yerlere ektircen 5 sene sonra kendi saclarin dökülcek ekilenler kalcak, ya da ektirmiycen al 3 seçenek :)