Saç Ekimi Sonuçları

OFF TOPİC / KONU DIŞI => Genel Sohbet => Konuyu başlatan: emekli kel - 19 Nisan 2021, 23:04:42

Başlık: Avrupa süper ligine ne diyorsunuz?
Gönderen: emekli kel - 19 Nisan 2021, 23:04:42
 Bu tarz uygulamaya bakış açınız nedir?
Başlık: Ynt: Avrupa süper ligine ne diyorsunuz?
Gönderen: İnceTellii - 19 Nisan 2021, 23:29:49
Rezillik futbolun doğasına aykırı 3-5 zengin arap şerefsiz futbolunda içinden geçti çok büyük paralar konuşuluyor katılımcıya 3.5milyar euro flan futbolun nba ını kurmaya çalışıyorlar hiç bişeyin eski tadı yok
Başlık: Ynt: Avrupa süper ligine ne diyorsunuz?
Gönderen: emekli kel - 19 Nisan 2021, 23:37:17
 ben cocukluktan beri şoyle uygulama dusunuyordum.her ligin gucluleri kendi içinde oynasın.diğer takımlarda liglerinde şampiyon olunca oraya yukselsin.euroligteki uygulama gibi yanlız kendi liglerinde oynamasınlar.boyle olunca lig baslıyor 3 takımdan biri sampiyon olcak hep kucukler buyuklere yem olcak.hem avrupa güçlüleri kendi içinde sürekli oynayınca millet surekli derbi izler.hemde aşağıdaki kucuk takımlara eşit gelir dağıtırsın hepsinin ust lige çıkma takımı olur.tabi bu avrupa super ligi daha farklı bir uygulama kendi liglerindede oynucaklar eurolig gibi.sadece paraya dayalı arapların eline bakan bir olay.
Başlık: Ynt: Avrupa süper ligine ne diyorsunuz?
Gönderen: emekli kel - 20 Nisan 2021, 01:05:05
UEFA Başkanı Aleksander Ceferin, düzenlediği basın toplantısı ile Şampiyonlar Ligi'nin yeni formatını açıklarken, "Avrupa Süper Ligi"ni kurma girişiminde bulunan 12 kulüple ilgili sert yaptırımlar olacağını duyurdu.

Zoom üzerinden düzenlenen toplantıda Ceferin, 2024-2025 sezonundan itibaren Şampiyonlar Ligi'ne 36 takımın katılacağını söyledi. Yeni formata göre kulüpler, lig usulü 5 iç ve 5 dış saha olmak üzere 10 farklı takımla mücadele edecek. Müsabakalar sonucunda ortaya çıkacak puan durumuna göre ilk sekiz sırada yer alan kulüpler, son 16 turuna kalmaya hak kazanacak.

9 ile 24. sıra arasında bulunan takımlar play-off oynayacak ve galip gelenler bir üst tura katılacak. 25 ile 36. sıra arasındaki takımlar ise turnuvaya veda edecek.

Son 16 eşleşmeleriyle birlikte mevcut sistemdeki eleme usulü geçerli olacak. Yeni format, UEFA Avrupa Ligi'ne de uyarlanacak.
 Buda baska haber
 UEFA İcra Kurulu Üyesi ve Danimarka Futbol Federasyonu Başkanı Jesper Möller, UEFA'nın gerçekleştireceği toplantıda, "Avrupa Süper Ligi" adlı oluşuma dahil olan 12 kulübün turnuvalardan men edilmesi kararının alınmasını beklediğini söyledi.

Danimarka ulusal televizyon kanalı DR'ye konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Möller, "UEFA İcra Kurulu olarak cuma günü olağanüstü bir toplantı yapacağız. Gerçekleştirilecek toplantıda 12 kulübün (UEFA turnuvalarından) atılmasını bekliyorum." dedi.

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı finalistleri Real Madrid, Manchester City ve Chelsea'nin de "Avrupa Süper Ligi" projesinde yer almasının Şampiyonlar Ligi'nde kalan maçları etkileyip etkilemeyeceğini değerlendiren Möller, "Cuma günü kulüplerin men edilmesini bekliyorum, Şampiyonlar Ligi'nde kalan maçların oynanıp oynanmayacağını zaman gösterecek." diye konuştu.

Süper Lig projesini de değerlendiren Möller, oluşuma dahil olan kulüpleri eleştirerek, "Taraftarlarımıza ve futbolseverlere karşı bu tür bir hakları olduğunu düşünmüyorum." yorumunu yaptı.

"Avrupa Süper Ligi"

İngiltere'den Arsenal, Manchester United, Chelsea, Liverpool, Manchester City, Tottenham, İtalya'dan Milan, Inter ve Juventus, İspanya'dan Atletico Madrid, Barcelona ve Real Madrid kulüpleri, "Avrupa Süper Ligi" adıyla yeni bir girişim başlattıklarını duyurmuştu.

UEFA, FIFA, Avrupa Kulüpler Birliği, İngiltere Futbol Federasyonu, İngiltere Premier Lig, İspanya Futbol Federasyonu, La Liga, İtalya Futbol Federasyonu ve Serie A yönetimleri, bildiri yayımlayarak önde gelen kulüplerin ayrı lig kurma fikrine karşı çıkmıştı.

Yeni formatın Avrupa futbolunda mücadeleyi ve dayanışmayı artıracağını söyleyen Ceferin, şunları kaydetti:

"Bu gelişmiş format, sahada elde edilen sonuçlar sayesinde Avrupa'daki herhangi bir takımın UEFA Şampiyonlar Ligi'ne katılma hayalini sürekli canlı tutacak. Ayrıca, seçilmiş küçük bir kartel grup yerine, Avrupa futbolundaki herkes için uzun vadeli yaşama imkanıyla birlikte refah ve büyüme sağlayacaktır."
Başlık: Ynt: Avrupa süper ligine ne diyorsunuz?
Gönderen: tumer - 20 Nisan 2021, 01:12:06
boşverin beyler sizi ilgilendiren bir durum yok yani paraları yine kulüpler ve futbolcular alacak. onlar düşünsün
Başlık: Ynt: Avrupa süper ligine ne diyorsunuz?
Gönderen: athena - 20 Nisan 2021, 02:43:27
iyice amerika modeline geçiyor futbol. her 15dk da bir su molası verip reklamları dayarlar artık.
Başlık: Ynt: Avrupa süper ligine ne diyorsunuz?
Gönderen: Keleşş - 20 Nisan 2021, 13:46:43
İlk bakışta evet çok saçma geliyor. Ama pandemi dönemi dünyanın ciddi anlamda değişmesine sebep oldu. Proje tutar mı tutmaz bilemem. Uefa'nın içinde mafyacılıkta çok var. Futbol yıllardır aynı adamların elinde. Bi başkaldırı geldi. Bakalım nasıl sonuçlanacak
Başlık: Ynt: Avrupa süper ligine ne diyorsunuz?
Gönderen: emekli kel - 20 Nisan 2021, 14:33:57
 genel bir yeni düzen seziyorum ben son günlerde.coronadan dolayı değişen dunya sartları para birimlerinde futbolda bağımsıza kaçışlar falan
Başlık: Ynt: Avrupa süper ligine ne diyorsunuz?
Gönderen: Leonidas - 20 Nisan 2021, 15:28:50
boşverin beyler sizi ilgilendiren bir durum yok yani paraları yine kulüpler ve futbolcular alacak. onlar düşünsün

+1 , ve bahis şirketleri :)
Başlık: Ynt: Avrupa süper ligine ne diyorsunuz?
Gönderen: emekli kel - 20 Nisan 2021, 18:56:51
 yani her olayda olduğu gibi bu muhabbettede  paraspor şampiyon sistemi yonetiyor
Başlık: Ynt: Avrupa süper ligine ne diyorsunuz?
Gönderen: emekli kel - 21 Nisan 2021, 22:22:23
 futbol futbol diyoruz kurulu duzeni izliyoruz ama gureste taha akgül o çirkef rusu nasıl devirdi avrupa şampiyonu oldu.
Başlık: Ynt: Avrupa süper ligine ne diyorsunuz?
Gönderen: mehmetural - 26 Nisan 2021, 15:21:56
Dünya futbolunu bitirmeyecek olsaydı kesinlikle destekleyeceğim bir organizasyon olurdu. Dünyanın en büyük kulüplerinin aynı ligde oynayacak olması, seyir zevki açısından harika olurdu. Fakat bu kulüplere nazaran daha küçük olan kulüpleri bitirirdi. Şampiyonlar liginin yeni bir formata kavuşarak devam etmesi daha yararlı olacak gibi görünüyor.
Başlık: Ynt: Avrupa süper ligine ne diyorsunuz?
Gönderen: emekli kel - 26 Nisan 2021, 16:10:35
 küçükm klupler zaten bitik lig baslıyor yüzde 90 kafa takımların arasında geciyor lig kucukler piyon
Başlık: Ynt: Avrupa süper ligine ne diyorsunuz?
Gönderen: mehmetural - 26 Nisan 2021, 21:03:20
Söylediğinizin doğru payı yüksek ama son dönemlerde anadolu kulübü olarak ifade ettiğimiz kulüplerin de başarılarında artış olduğunu görmek mümkün. Artık anadolu kulübü olarak ifade ettiğimiz kulüpler kolaylıkla büyük kulüplerden puan alabiliyor. Benim kastettiğim şey, Fenerbahçe-Beşiktaş-Galatasaray-Trabzonspor gibi dünyaya göre orta segmentte kalan kulüplerin de yok olmasıdır. Avrupa ligi kurulsaydı bu kulüpler de zarara uğrayarak yok olacaktı.
Başlık: Ynt: Avrupa süper ligine ne diyorsunuz?
Gönderen: emekli kel - 26 Nisan 2021, 22:10:42
 anadolu potaya girdi iyi oldu.ben hep şunu dusunuyorum her yılın kafaya oynayan takımlarını alsınlar bir araya tüm avrupa yada dünua liglerindeki bunlar kendi arasında surekli oynasın.eşit butce versinler.bu takımlardanda derece yapanlar bu devler ligine yukselsin iyi bir transfer parası versinler çıkınca ayakbastı sağlam olsun orda yem olmasın buyuklerden dusunde burdaki bir alt ligten baslasın.hem daha çok derbi izleriz hem lig baslıyor sampiyon yüzde 90 3 ünden biri olcak kuralı değişir.ama butceler denk olmalı birbirine fifa bunları dusunmeli
Başlık: Ynt: Avrupa süper ligine ne diyorsunuz?
Gönderen: mehmetural - 27 Nisan 2021, 01:04:49
Bu dünya düzeninde o şekilde bir yapının kurulması pek mümkün görünmüyor. Bunu büyük kulüpler istemezler. Ama futbol ekonomisinin çöküşü böyle bir sistemi de mecbur kılıyor. Alternatif çözümler üretilmezse büyük kulüpler ve küçük kulüpler arasındaki bütçesel fark kat kat artacak. Bu da uzun vadede futbolun bitişi anlamına geliyor. Gerçi yeni nesil olarak ifade edilen Z kuşağı, e-sporla ilgilendiği için yakın bir zamanda futbola olan ilgi de azalacaktır.
Başlık: Ynt: Avrupa süper ligine ne diyorsunuz?
Gönderen: emekli kel - 27 Nisan 2021, 01:06:26
 bırak futbola ilgiyi insanlığa ilgi azalıcak gecmişte.sanal olur hayatlar tamamen
Başlık: Ynt: Avrupa süper ligine ne diyorsunuz?
Gönderen: mehmetural - 27 Nisan 2021, 03:02:23
Hakkımızda hayırlısı olsun artık :)