Saç Ekimi Sonuçları

Saç Ekimi Sonuçları => Saç ekimi öncesi ve sonrası süreçle ilgili sorular ve öneriler => Konuyu başlatan: Tolstoy - 26 Mart 2021, 20:08:08

Başlık: Saç Ekimi Sonrası Saç Çıkışları
Gönderen: Tolstoy - 26 Mart 2021, 20:08:08
Merhaba arkadaşlar.Saç ekimi sonrası saç çıkışı ataklar vs ne zaman olur? Çıkışlar ne zaman sonlanır? Saç kendini ne zaman toplar ? Biliyorum bu soruların net bir cevabı yok.Ekim merkezleri 1 yılı bekletmek eğiliminde.Yorumlarsanız sevinirim.Can sıkıcı bir konu.
Başlık: Ynt: Saç Ekimi Sonrası Saç Çıkışları
Gönderen: mahlas - 26 Mart 2021, 20:17:28
Ekstrem durumlar dışında 3. ayda başlar 8. ayda sonlanır.

Saç telleri başta incecik halde çıkıp sonraları kalınlaşmaya başlayacaktır. Bu durum yaklaşık 4 ayı bulur. Bu yüzden saç ekiminin sonucu operasyondan 12 ay sonra %95 ölçüde tamamlanır. Kişinin bünyesine göre bu süreler bir miktar uzayabilir ya da kısalabilir. Ama ekseriyetle süreç budur.
Başlık: Ynt: Saç Ekimi Sonrası Saç Çıkışları
Gönderen: PEGO - 26 Mart 2021, 22:27:47
3.ayda şok dökülme sonrası kalan saçlar ve kırılarak şoka uğrayanlar uzar, 4.ay itibariyle derinin altında kalan saç kökleri de kendini belli eder. 4-5-6 bunların çıkışları net olarak devam eder. 5-6-7 ise çoklu greftlerin net olarak görev yaptığı zamandır.
Sağ ve sol taraf eşit olmayabilir bu süreçte, bu 6-7 gibi eşitlenir, kan akışından kaynaklıdır ama elbet bir taraf diğerini yakalayacaktır.
Başlık: Ynt: Saç Ekimi Sonrası Saç Çıkışları
Gönderen: Hairtransplant - 27 Mart 2021, 11:55:26
Selamlar saç çıkışlar 120 günden sonra kayda değer şekilde tüylenme ile başlar. Tabi süreç herkeste farklı işliyor. Cild yapısı ,cildin besleme ,oranı donör bölgemizdeki saçların kendi doğal döngüsü olarak
Başlık: Ynt: Saç Ekimi Sonrası Saç Çıkışları
Gönderen: Tolstoy - 27 Mart 2021, 18:22:40
Yorumlarınız için teşekkür ederim.Çok can sıkıcı sabır isteyen bir süreç.Farklı yorumları deneyimleri ve ekleme yapmak isteyenlerin yorumlarını da bekliyorum.