Saç Ekimi Sonuçları
Saç Ekimi Sonuçları => Saç ekimi öncesi ve sonrası süreçle ilgili sorular ve öneriler => Konuyu başlatan: aeu000 - 18 Temmuz 2020, 21:05:12
-
Merhaba arkadaşlar. Eylülün başında veya sonunda saçı ektiriyorum. Ancak merak ettiğim bir konu oluştu. Saç uzunluğu ne kadar olmalı ekimden önce ekecek kişilerin saç durumunu görmesi açısından. Ben dün saçımı 0'a vurdurdum Eylül'e kadar uzar ancak mesela ekimden önce böyle bir şey yapsam sorun olur muydu? Sadece merak ettim.
-
Uzun şekilde gitmek daha saglikli olur. Yoğunluğun nereye verilecegini daha iyi anlarlar. Ayrica donörün kapaticiligi da uzunken daha iyi belli olur.
-
O zaman eylül ayının sonunda mı gideyim? yoksa eylülün başına kadar ( bir buçuk ay) uzar mı ?
-
Cok farketmez hocam 15 günde. Ne kadar erken o kadar iyi bence. Ekim sonrasi gunler gecmiyor:)
-
bence sorun olurdu bizim gibi saçları incelmiş olanlar sıfıra vurdurduğu zaman saçlar çok geç çıkıyor bu yüzden açıklığını net kestiremezdi ekim merkezleri.
-
Ekimden önce en az iki üç aylık saç olsa iyi olur dostum . Yani bundan sonra kestirmesen iyi olur