Saç Ekimi Sonuçları
Saç Ekimi Sonuçları => Saç ekimi öncesi ve sonrası süreçle ilgili sorular ve öneriler => Konuyu başlatan: hayatbirgünbizedegüler - 19 Mayıs 2020, 04:03:34
-
3 senedir bu forum kullanıcısıyım . Bu forumu açanların ellerine kollarınasaglık . Gönül ister ki Koray beyde ektirmek ama maddi durumum el vermiyor . Elemelerimden sonra donörü çok yıprattığını ama ektiğinin çıktığını düşünerek Arenamede 1 ay sonra Ekim yaptırcam . 4500ön sık orta sıklaştırma tepeler boş dediler . Tepeyi ikinci Ekim’e bırakalım dediler . İdael Ekim’in bu olacağını biliyorum . Ama Benim düşünce tarzım şu şekilde . Önler sık 3000 3500 civarı ortalar 1500 2000arası tepe ise sakal+saç 1000civarı istiyorum . 2.ekim düşünmüyorum . Ekim’den sonra similasyon yaptırcam . Ama sadece tepeye . Önler ve ortann sık , tepenin ise %40şeklinde kapanması benim aklımdaki. Düşünceleriniz benim için önemli . Lütfen Benimle paylaşın.
-
+
-
Hayırlı olsun kardeşim donör çok güçlü değil kendi saçlarında zayıf ekime kadar güçlendirmen fayda sağlar.
-
İnşallah hintell bu donörümün dünkü resmî . İlaç kullanmak istemiyorum..
-
Greft konusunda sen nasıl bir planlama yapmamı düşünürsün ön çizgi konusunda da ?
-
yaş kaç
-
Yaşım 22 . Son iki sene de çok agresifleşti . Yaklasık 4 senedir dökülmekte . Saça bu dönemlerde çok ihtiyacım var psikoloji - lerde daha fazla bekleyemem
-
doner çok zayıf saçlarda ince telli hintelinde dediği gibi belli bir süre doneri güçlendirmek içim finasterid kullansan iyi bir seçenek olabilir.
arena iyi iş çıkarır ama donere çok yüklendikleri için sonrası ne olur bilemem belki takviyelerle kurtarma şansın olabilir.
-
Hepretor dediğinin aksine donörümün iyi olduğunu düşünüyorum. Zayıf olduğunu düşünmüyorum
-
Yasin itibari ile bence ekime uygun degilsin kardesim. Ektirsen bile muhtemelen ekilenler ilerleyen yillarda dokulebilir. Cok tavsiye etmem
-
Kardeşim bana saç bu yaşta lazım :)
-
Kardeşim bana saç bu yaşta lazım :)
Bol sans o zaman:)
-
Greft planlaması hakkında görüş alamadım 😏
-
Kardeşim bana saç bu yaşta lazım :)
Kararın hayırlı olsun, bu yaşta lazımsa devam ekime dostum, fikire ihtiyaç varsa greft sayılarını en iyi merkezler analiz eder.
-
Forumda da bilgili olanlar var onlardan da görüş almak istiyorum :)